Mit tegyek hogy felfigyeljenek rám a fiúk?
14 éves lány vagyok, és nem arról van szó hogy pasizni akarok vagy valami csak szeretném ha tetszenék nekik vagy felfigyelnének rám..van egy unokatestvérem ő gy évvel fiatalabb mint én és ha megyek vele valamerre akkor a fiúk mindig csak őt veszik észre mert ő magas hosszú világosbarna hajú és kinéz vagy 16-17 évesnek..:/ és emellett alacsony félhosszú világosbarna hajú vagyok .. azt nem mondanám hogy ronda vagyok vagy valami de azért olyan különleges sem:/ na meg nagyon zárkózott is vagyok és nehezen ismerkedem, emellett az uncsim nyitott, barátságos és könnyen is ismerkedik.. mit tehetnék hogy én is olyan legyek és én is érdekeljem a fiúkat? :(
segítsetek kérlek!:/ előre is köszi.
" Mit tegyek hogy felfigyeljenek rám a fiúk?"
Várj még 3 évet!
Előttem válaszólónak igaza van!
Nyugi majd fel figyel rád egy fiú csak maradj olyan amilyen vagy!
Nem szabad olyannak lenni mint a többi lány!
Hogy ilyen kis fel szabadultak sajnos az ilyenekböl lesz a r*banc.. Tisztelet a kivételnek!
Szóval csak maradj rendes egyszerű csajszi és az is lehet hogy egy normális bomba nő lesz belőled akiért halnak a fiúk és nem csak azért mert szép vagy hanem mert rendes és nem ribi leszel. Egy igazi fiú ezt tuti meg fogja becsülni!
Na akkor még várj fiatal vagy.
Majd fordulgatnak a fiúk utánad ha majd kicsit idősebb leszel! :) ;)
8. válaszoló! nagyon szépen köszönöm.. ez a válasz most annyira elgondolkodtatott! :)
igen valami ilyesmit kellene csinálnom csak mindig attól félek hogy mit szólnak majd:( tudom hülyeség meg nem kellene azzal foglalkoznom hogy más mit gondol de én olyan vagyok hogy mindenkinek meg szeretnék felelni és hogy ne csalódjanak bennem így inkább kussba maradok..:(
én is mindig eltervezem hogy most nem leszek ilyen befelé forduló ember de egyszerűen nem megy :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!