Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min kellene változtatnom hogy a fiúk jobban felfigyeljenek rám?
15 éves vagyok, szemüveges.Már van kontaklencsém, és hordom is.Világosbarna vállig érő hajam van.Nme igazén vasltam eddig, de most nagy kérdés előtt állok.Szeretném megnöveszteni a hajam, és mivel a hajam hullámos, néha be is göndörítem.Nem tudom mit tegyek, hajhabbal göndörítsem , vagy vasaljam?állítólag mind2 jól áll...
a másik pedig, nem vagyok valami híres a pasik körében.inkább sportos lány vagyok, nem igazán festem magam.szeretek bulizni, csak a szüleim nagyon szigorúak, nem engednek meg sok mindent. ha tudnátok ajánlani valamit, akkor kérlek írjatok :) előre is köszönöm !
A hosszú haj jó dolog, bár a szemüveg is, ha illik hozzád:)
Szerintem fő a változatosság, legyen olyan is, hogy vasalod, olyan is, hogy göndöríted. És öltözködj színesen, de ne úgy mint egy bohóc(teszem azt, az egyik osztálytársamnak tükrök lógtak a fülében, hát az gáz)
21/F Gooombaaa
Ne változtass, szerintem.
Sokaknak a sportos tetszik...
Rá érsz még komolyabban a pasikkal foglalkozni, de ha annyira ismereteket akarsz szerezni, akkor az interneten bőven vannak cikkek, fórumok, honlapok...
A hajprobléma szerintem nem ide való, de mind1 is, ha jól áll mind a kettő, akkor változatosan.
Szüleidet megértem...
köszi a válaszokat.annyi, hogy nem vagyok egy magassarkúban járkálós, akin 2 kiló festék van, minyiszoknyában lódörgős csaj xD...
am 15 vagyok de ezt leírtam a kérdés alá :)
nem tudom ki írta azt, hogy a haj probléma nem ide való,szerintem kapcsolódik a kérdéshez, nem tom.És a szüleimről annyit, hogy te nem értheted őket, nem nem tudodmit tesznek és mit nem.Szerinted az normális,hogy 15 évesen a 18éves kereszttesómmal kint vagyok a faluba és ordítoznak velem hogy 9re legyek otthon?...szerintem nem....nem akarnék többet tőlük se, csak így elzárnak mindentől.
és még annyit, különösebben nem azért kérdezem, hogy bepasizzak, hanem ha belegondolok, 15 vagyok és már szerintem kellene, hogy hogy jobban felhívjam magamra a figyelmet.... aki megért annak örülük aki nem annak is xD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!