Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes pasizni? Mit tegyek, hogy felfigyeljenek rám?! Lécci választ 15L
Sziasztok! Szóval.. nem vagyok egy "mutassunk meg mindent, dobjuk le a göncöket" típus, nemtudom, hogy hívjam fel magamra a srácok figyelmét? lécci segítsetek-főleg srácok:))
A másik: hol érdemes keresgélni? gondolom kocsma/bár nemnagyon-nem is erre gondoltam..:) lécci segítsetek.. válaszokat köszi előre is!! 15L
Tudom, hogy tombolnak a hormonok meg minden, de 15évesen ne az legyen a legnagyobb gondod, hogy hogyan tudnál bepasizni.
De amúgy ha nem ülsz otthon, hanem erre-arra járkálsz, ismerkedsz, akkor biztos lesz valaki, akinek megtetszel. De ne az legyen a célod, hogy pasit keress magadnak, csak barátkozz, aztán lehet, hogy kialakul valami. De én sem haltam bele, hogy csak 18évesen volt először barátom.
21L
Sajna nem tudom, hol találsz "tömegével" olyan pasikat akik majd csak rád figyelnek, de ha megelégszel eggyel is akkor írj privit :D
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!