Mit csináljak? Mi a véleményetek erről a helyzetről?
Van egy srác a koleszban, aki már tavaly is tetszett. Szerintem nem érdeklem. Tavaly már ismerősök voltunk fb-on, de idén valahogy kitörlődött onnan, és amikor újból bejelöltem, nem igazolt vissza. Nagy nehezen rávettem magam, és írtam neki egy sziát messangeren...látta, de nem válaszolt.
Szinte csak vacsoránál szoktam őt látni, és akkor is csak néhány percre. Néha észrevettem már, hogy nézett, de utána elfordította fejét. Szobatársam is mondta, hogy néha elég feltűnően néz engem. Vagy többször volt, hogy megvárták a haverjaival, amíg mi is visszavisszük a tálcát és elmegyünk, csak utána mentek el ők is.
Úgy gondolom, ha érdekelném őt, válaszolt volna fb-on vagy tett volna már valamit az ügy érdekében. Barátnőm egyszer felhozta, hogy biztos csak nincs önbizalma, mert nem az a tipikus helyes srác... nagydarab és nem ilyen szépfiús arca van (de én egyszerűen megbolondulok érte, nem tudok mit csinálni magammal). De szerintem, nem ezzel van a probléma, hanem velem. Mi a véleményetek?
19/F 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!