Ti mit gondoltok erről a helyzetről?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel már jó ideje beszélgetek. Elmondása szerint nagyon szimpatikus vagyok neki, tetszem is, rendszeresen kamozunk, de a találkozó lehetőségét mégsem hozza fel. Az én türelmem sem véges, nagyon szeretném már élőben is megismerni, de a női büszkeségem azt mondja, hogy ne én hívjam el legelőször egy randira... szerintetek lépjek vagy csak hülyít és hagyjam a fenébe? Bár nem ilyen embernek ismertem meg, hogy csak szórakozna :/2013. nov. 3. 18:01
1/5 zotanbro válasza:
ha tenyleg szeretne toled vmit akkor elhiv..
2/5 anonim válasza:
Abban a világban élünk, amikor már nem ciki elhívni egy fiút randizni. Szerintem próbáld meg :) Így számodra is kiderül, hogy lehet-e köztetek valami, vagy marad a kamozás ;)
3/5 anonim válasza:
Megfogod szépen azt az ostoba, nem létező "női büszkeséget" és berúgod az ágyad alá. Ez után pedig elhívod szépen, mivel ez már a XXI. század. Vagy vársz, hátha elhív téged, amelyik szimpatikusabb.
4/5 anonim válasza:
Ha elhívod, akkor mindenképp számítás rá, hogy esetleg csak dugni akar majd egyet. De ha tényleg komoly a dolog, akkor elhívhatod.
5/5 anonim válasza:
szerintem várj még egy kicsit és ha még mindig nem hív kezdeményezz te, mert a férfiak 70%a ezt várja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!