Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az érdekes helyzetről?
Sziasztok!
Kközel 2 éve szerelmes vagyok egy srácba.. elég hosszú sztori, de megpróbálom az elejétől felvázolni nagyvonalakban, hogy érthető legyen a mostani szitu. 2 évvel ezelőtt nagyon sokat beszélgettünk, - akkor még msn-en - meg szinte az első pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot, és akkor úgy éreztem, hogy vele eltudnám képzelni. De sajnos történt egy hatalmas hülyeség - az én részemről.. sajnos sikerült k*rvára berúgnom amikor elmentünk egyik este a városba.. -és minden teljesen el lett rontva, pedig meg volt az esély hogy összejöjjünk. Körülbelül 1 évig nem voltunk jóban, de tavasszal újra találkoztunk egy buliban, és kavartunk, aztán aznap este náluk is aludtam, meg utána volt egy két alkalom amikor ő keresett meg azzal, hogy nincs-e kedvem felmenni hozzájuk...(félreértés ne essék, nem feküdtünk le.) Én azt hittem hogy mostmár tényleg minden rendben van közöttünk, facebook-on is újra bezsélgettünk, de megint bekövetkezett az, ezek után hogy megint elkezdett ignorálni és ez nagyon szarul esett...Ennyi idáig nagy vonalakban a "háttérinfó". most szombaton az történt, hogy felhívott hajnalok hajnalán full részegen, azzal hogy most merre vagyok... aztán miután elküldtem, ezt a szöveget kapom sms-ben: "Dugtunk volna, egy jót de neked ez sem kellett..." Szerintetek...? hogy lehet valaki ilyen... szinte mindent feladtam érte, és úgy használt ki mint annak a rendje..:/
Ha mindenkit kizársz az életedből, akkor tényleg nehéz. Komolyan az alapján, amit leírtál az szűrhető le, hogy két év alatt szinte semmit nem léptetek előre - még szex se volt. Mit akarsz egyáltalán?
Egyébként mi az, hogy "mindent feladtam érte"?
És egy évig nem is gondoltál arra, hogy más felé is nyiss? De pl. azt se vázoltad fel, hogy az a részeges este (mármint a Tiéd) miért csúszott félre?
Aztán: 1 év után buli, kavarás => végül miért nem lett szex? Próbálkozott, Te hárítottál?
Egy kapcsolatot nem facebookon kell tartani. Randik voltak?
Ha tudod, hogy nem kellesz neki, akkor miért nem lépsz tovább?:)
Szerintem ő nincs tisztában a dolgokkal (ahogy én se lassan:)): beszélj vele nyíltan és mondd el, mit akarsz. Ha nem akarsz semmit, akkor azt, ha akarsz, akkor azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!