Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyam ott? Esetleg ne? Ti mit gondoltok erről a helyzetről?
Ez nagyon nehéz kérdés. De ezek szerint te is beláttad, hogy nem a külső számít, hogy magas, alacsony, sportos, sovány, szőke, vagy barna, hanem a kisugárzás, humor, egyéniség, ész számít. A külseje meg van annyira nem csúnya, hogy megfogott, és ez így együtt nem ereszt. Mindegy h te magas és molett vagy, és ő milyen külsejű.
Mindezek ellenére nagyon nehéz dolgod van. Szerintem megérné küzdeni neked. Azzal lehetne kezdeni, hogy legközelebb a lekicsinylő megjegyzéseket a barátodra egyszerűen félbeszakítod, kikéred magadnak és követeled hogy még egy hasonló többet ne forduljon elő.
Ha elkezdesz keményen szembeszállni az ilyen rosszindulatú megnyilvánulásokkal, akkor van esélyed rá, hogy abbamarad. Beszéljetek sokat, a távolságok ma már kisebbek a Skype és egyéb eszközök korában.
Hosszabb távon meg lehet h érdemes szervezkedni azon, hogy közelebbi egyetemen folytassátok a tanulást, ha van erre mód.
Sok sikert!
Át tudom érezni, ugyanezt végigjártam én is. És elég hosszú idő kellett hozzá, hogy a kritizálók megbarátkozzanak a helyzettel, nem is tették egészen, de elfogadták. Aztán a szakítás után megkaptam azért hogy ideje volt, meg tudták ők, meg nem illettünk össze stb stb
Szóval ha csak emiatt nem tartasz ki akkor van ott más is a háttérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!