Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Magas lányként tényleg keveseb...

Magas lányként tényleg kevesebb fiú közül választhatok, mint alacsonyként?

Figyelt kérdés

183 centi vagyok. Alkatra valami ilyesmi:

[link]

[link]

[link]

Arcra nem tartom magam csúnyának egyáltalán. De csak mert magas vagyok, ezért sokkal kevesebb férfi közül választhatok mint mondjuk egy 20 centivel alacsonyabb lány? Mivel a nálam alacsonyabb férfiak nem mernek odajönni hozzám?

2014. dec. 19. 14:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10:

Nekem főleg az a bajom az alacsonyabbakkal, hogy nem mernek hozzám odajönni. Oké, egy 165 centis sráccal én sem jönnék össze.

De 183 centisen egy 175 centissel még simán, ha oda merne hozzám jönni és megismerhetnénk egymást.

2014. dec. 19. 14:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy magas lány sokkal vonzóbb mint egy alacsonyabb :) A magasságod miatt lehet hogy tényleg kevesebb fiú fog kezdeményezni :/ 195cm fiu
2014. dec. 19. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:
189 cm vagyok szóval én oda megyek hozád
2014. dec. 19. 14:34
 14/16 anonim ***** válasza:

De elmondtam miért nem mernek hozzád odamenni. :)

Viszont te se várd ölbe tett kézzel a srácokat, nyugodtan szemezhetsz velük vagy, ha ismerősöd ismerőse és bejön akkor egy laza flört simán belefér, abból tudni fogja, hogy nyugodtan léphet.

2014. dec. 19. 14:52
 15/16 anonim ***** válasza:
imádnám, hogy nem kéne a földig hajolni egy csókért. 194 cm vagyok
2014. dec. 19. 14:53
 16/16 A kérdező kommentje:

El is ment a kedvem ettől az oldaltól.

3 beteg is rám írt, akik itt szeretnének ismerkedni, meztelen képet látni rólam.

Tanuljatok meg a valóságban ismerkedni :'(

Kösz az eddigi normális válaszokat.

2014. dec. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!