Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Magas lányként tényleg keveseb...

Magas lányként tényleg kevesebb fiú közül választhatok, mint alacsonyként?

Figyelt kérdés

183 centi vagyok. Alkatra valami ilyesmi:

[link]

[link]

[link]

Arcra nem tartom magam csúnyának egyáltalán. De csak mert magas vagyok, ezért sokkal kevesebb férfi közül választhatok mint mondjuk egy 20 centivel alacsonyabb lány? Mivel a nálam alacsonyabb férfiak nem mernek odajönni hozzám?

2014. dec. 19. 14:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Talan.
2014. dec. 19. 14:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Umm.. Számomra nem a magasság a lényeg, de azért nem utolsó pont.. Lehet, hogy kevesebben mennek oda hozzád.. :/
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Te is odamehetsz a pasikhoz.

Ügy lezárva.

4/16 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem is kellenének az alacsonyabb férfiak így nyilván kevesebb közül válogathatsz, egyszerű logika.

Egy lány számára szerintem a legjobb magasság 165 centi körül van.

(csak én látom úgy, hogy mindhárom alak különbözik egymástól? :))

5/16 anonim ***** válasza:
A fiúk többsége 175-190 cm között van, így bőven van esélyed. És ha alacsonyabb, akkor se aggódj, mert lehet, hogy egy alacsonyabb fiú biztonságban fogja érezni magát melletted. :)
2014. dec. 19. 14:23
 6/16 anonim ***** válasza:
Én előbb jönnék össze egy magasabb nővel, mint a magasabb nő velem.
2014. dec. 19. 14:24
 7/16 A kérdező kommentje:

3:

Bocs, de nekem fontos egy férfiban hogy oda mer-e jönni hozzám. Ez jelzi hogy milyen bátor/tökös/merész, ami egy fontos tulajdonság számomra, de a férfiak számára fordítva nem igazán fontos.

Volt már barátom, aki kisebb mint én. 175 centi volt, én meg annyi, amennyi. De azt látom alapvetően mégis, hogy a magasabbak mernek hozzám odajönni 10-ből 9-szer.

4:

"(csak én látom úgy, hogy mindhárom alak különbözik egymástól? :))"

Csak érzékeltetni akartam hogy magas vagyok. Magasabb, mint 10-ből mondjuk 7 ember.

2014. dec. 19. 14:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Általában ez a nők heppje, hogy nekik magasabb pasi kell, nem a férfiaké. Nekem nem számít pl, jó ne 50cm legyen a különbség, de nem érdekel ha magasabb vagy alacsonyabb.

31/F

2014. dec. 19. 14:30
 9/16 anonim ***** válasza:

magas nő---> hosszú lábak. Szerintem az nagyon vonzó tud lenni.

De h a kérdésedre válaszoljak, szerintem igen. Énis 183 körül vagyok, és egy magasabb nővel én sem jönnék össze. Az hülyén néz ki szerintem.

2014. dec. 19. 14:30
 10/16 anonim ***** válasza:

Nézd, a magas lányok nagyjából 95%-a úgy van vele, hogy neki nem kellene nála alacsonyabb srác mert nem érzi magát biztonságban, nem tud rá felnézni, ciki vele ismerősök előtt mutatkozni, nem tud magassarkút felvenni, stb...

Ők csak megkímélik magukat egy újabb pofára eséstől ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne jönnél be nekik.

2014. dec. 19. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!