Fiúk, lányok! Akik feltettetek kérdést, hogy vajon tetszem-e neki, meg odamerjek-e menni hozzá, kezdeményezzek-e nála, stb. végül mi lett a dologból? Érdekelne, tényleg tetszettetek-e a kiszemeltnek, odamentetek-e végül, vagy csalódás ért titeket?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 01:59
21/28 anonim válasza:
Hát elvileg jövőhéten találkozunk. :) De nem merem biztosra mondani, kicsit nehéz eset a srác.
22/28 anonim válasza:
#21-es vagyok
Nem találkoztunk, csak ígérgetett.
23/28 A kérdező kommentje:
:(
2015. febr. 1. 13:42
24/28 anonim válasza:
Odamentem, randiztunk, összejöttünk.
25/28 anonim válasza:
Nekem egyszer úgy tűnt, hogy bejövök egy srácnak, és mivel nekem nagyon tetszett, elmondtam neki, hogy tetszik... Nem tudom eldönteni, mit gondolt, hogy most félénk volt-e vagy megijedt, vagy nem tetszettem neki, de utána nem beszéltünk többet...:(
26/28 A kérdező kommentje:
Ez a beszéd 24-es
2015. febr. 4. 17:36
27/28 anonim válasza:
nem jöttem be neki,viszonzatlan maradt.ez van
28/28 anonim válasza:
Én még nem mertem neki elmondani, nemis volt rá még alkalmam de megfogom mert szerintem valami van köztünk és mi a szünetben is facebookon beszélünk személyesen nem találkozgatunk. Még :) Aztán facebookon úgy kezdeményeztem hogy videóhívást indítottam elvilleg csak véletlenül de különben direkt és hagytam kb. 3 másodpercig és utánna letettem majd ráírtam hogy csak véletlenül hívtam (amúgy meg nem) és utánna elkezdünk beszélgetni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!