Kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy suliba járunk és nekem nagyon tetszik, nem tudom hogy rólam mit gondolhat volt hogy párszor megnéztük egymást. :D
Viszont most lesz egy rendezvény ahol ő is ott lesz de nem tudom hogy oda merjek e menni hozzá, túlságosan is félek...:/
Nem tudom mi legyen de lehet hogy aztán később meg bánnám is hogy nem mertem lépni.:/
2014. dec. 17. 19:29
2/8 anonim válasza:
Menj oda, vagy álmodd tovább, h veled lehet egyszer...
3/8 anonim válasza:
Igen, menj oda hozzá, kezdeményezz nyugodtan.
Lehet, hogy visszautasít, de mi van ha nem?
Ha meg se próbálod, akkor még az esélyt is elveszed magadtól.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is kezdeményezz. Semmit nem veszíthetsz. Ha meg esetleg elutasít legalabb megpróbáltad:)
5/8 anonim válasza:
Az előttem lévőhöz csatlakoznék :) ha megpróbálod van rá esély, ha nem akkor esély sincs rá ;) bátorság/alkohol :)
6/8 anonim válasza:
Szerintem is feltétlen meg kell próbálni, nem veszíthetsz semmit, max párt percet az eletedbol, de ha össze jön akkor meg majd meglátod, hogy megérte :))
Sok sikert :D
Egyebként hány évesek vagytok?
7/8 anonim válasza:
Ha nem kezdeményezel lehet, hogy nem lesz belőle semmi sem. Szóval hajrá! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a biztatást! :) Azt hiszem akkor megpróbálom. :D Amúgy én 17 vagyok ő pedig 19. :)
2014. dec. 18. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!