Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok a sok csalódás után...

A lányok a sok csalódás után alább adhatják az igényeket?

Figyelt kérdés
Ha egy lánynak vannak elképzelései, de sorra csalódik, kicsit alább is adhatja őket? Esetleg meggondolja magát egy visszautasitott fiúval kapcsolatban, "lehet, hogy nem volt olyan helyes, de mégis figyelmes volt és romantikus"
2014. dec. 14. 22:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
2014. dec. 14. 22:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Az én nővérem már 30 fölött volt asszem, amikor összejött valakivel. -> Nem adják lejjebb, max. nagyon sokára!
2014. dec. 14. 22:04
 3/13 piriiiii ***** válasza:
35%
Vannak még figyelmes és romantikus fiúk????? ?????? ?????? ???? ???? ????? ????? ??? ??? ????
2014. dec. 14. 22:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem kizárólag a külsőt kéne érteni az igények alatt. Az is számít. De sok más jellegű dolog is lényeges. (Nem pénzre gondolok, mielőtt kapom a támadást. Személyiség, jellembeli tulajdonságok.)

És nagyon nincs így, amit leírtál.

Minél többet csalódik valaki, annál inkább figyeli ezeket, és annál több dolgot figyel.

2014. dec. 14. 22:06
 5/13 piriiiii ***** válasza:

Nem akartam senki becses érzelmeit megbántani, bocsánat... :(

De azért hadd legyen már meg az igényem arra, hogy kinek szüljek gyereket...

2014. dec. 14. 22:07
 6/13 fahéjas Alien ***** válasza:
Hát nem tudom mi a helyzet általánosítás terén... de nálam ez úgy működik, hogy egy adott csalódás után, inkább nem kívánok senkit a közelembe... akkor maximum, csak úgy lubickolok, mint a kis guppik az akváriumban.
2014. dec. 14. 22:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Vannak még ;)
2014. dec. 14. 22:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Nalam ugy mukodik, hogy vagy bejon egy fiu es azzal el tudom kepzelni, hogy egyutt legyunk, vagy nem. Ha nem jon be ugy egy ferfi, mint ferfi, akkor nem mukodokepes a kapcsolat. Ezek inkabb erzelmi dolgok, nem biztos hogy pont egy helyes fiuval kapcsolatban erzem ezt a pluszt, tehat nincs is benne semmi igeny, vagy megvan ez az erzes, vagy nincs..Altalaban azert en is csalodom, mert pont akirol ugy erzem hogy bejon, annak meg pont en nem, de hatha egyszer osszetalalkozok olyannal akivel kolcsonosen ugy erezzuk, hogy bejovunk egymasnak.
2014. dec. 14. 22:37
 9/13 A kérdező kommentje:
nem azt mondom, hogy adjátok alább az igényeket, és akkor az első alkoholistának is odaadhatjátok magatokat. Csupán egyfajta átértékelődés történhet e részetekről. Nálunk pasiknál előfordul, igen, pl: én azt mondtam még évekkel ezelőtt, hogy túlságosan feledékeny a barátnőm, ezért mellőzve, nem fontosnak érzem magam. Namármost, bármilyen nőt láttam, mindegyik megbizhatatlan volt...
2014. dec. 14. 23:05
 10/13 anonim ***** válasza:

"Vannak még figyelmes és romantikus fiúk????? ?????? ?????? ???? ???? ????? ????? ??? ??? ????"

Voltak, de mivel soha nem kaptak nőt, így gyorsan el is tűntek egy természetes kihalási folyamat során valamikor a 20 század végefelé.

2014. dec. 14. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!