Csak engem idegesít hogy sokan nem írnak ékezetekkel, Meg az is hogy folyton átvágják a fejem miért vagyok ilyen naív?
Mit tegyek adjak neki még egy esélyt? találkozott egy lánnyal de elmondása szerint nem történt köztük semmi viszont tetszik neki a haja..
aztán bejelentette hogy belém szerelmes de nem tudja mit akar mert fél hogy ha folytatjuk megint csak veszekednénk.
ja és mindezt úgy hogy nekem azt mondta ne fiúzzak még ne találkozzak más srácokkal mert rosszul esne neki mindez a találkája előtt történt. lányok ti mit mondanátok ha találkozik azzal a lánnyal újra én többé nem állok szóba vele jól teszem?
Amikor telefonrol irok akkor muszaj mert kulonben egymilliard evig tartana megirni addig meg nem varna senki ram.
De mikor itt vagyok, jöhetnek az ékezetek, ebből lesznek itt a mókás fejezetek.
Engem legalább annyira zavar, ha valaki kisbetűvel kezd mondatot.
Igazából jobban, az ékezetek nélküli szöveg azért nem zavar annyira, mert nem olvasom el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!