Szóval ezért utálnak (itt) olyan sokan? :D
"Rögeszmés - INTJ
Utálnak az emberek. Paris Hilton utálja Nicole Richiet. Lex Luther Supermant. Garfield a hétfőket. De ezek közül egyik sem mérhető ahhoz a leküzdhetetlen utálathoz, ahogy téged utálnak az emberek."
vagy esetleg leírhatjátok kinek mi a problémája velem :) mit utáltok bennem :D
a másik oldal véleményét már ismerem...érdekel a negatív (sötét) oldal véleménye is :D
bár én aztán nem utállak emiatt, sok más ilyen ember is van itt, de mivel neked kint van a neved, már kapásból nyomom a nemhasznos gombot, amikor meglátom :D
szégyen, nem szégyen, ez van
1. hát igen a barátnőm csak az enyém :P még képet se láthattok róla :P pedig ha látnátok.......
2. nem tartok attól, hogy jobbak...hisz tudom, hogy nem :D más világ vagyunk :P
nem várom el senkitől, hogy szeressen :P a kritika jobban előre visz mint a bók :D hisz tudom én, hogy jól csinálom amit csinálok, nem kell más megerősítése :D ja meg, hogy mindig igazam van, kivéve amikor nem :D
mondjuk lehet kéne írnom ide egy smiley számlálót :D kíváncsi lennék hány smiley-t használtam itt...
15 kérdésem van, 3 törölt (1-ért kitiltást kaptam :D)
nem tudom mennyi válaszom...de vajon mennyi smiley-t írtam? :D
"15 kérdésem van, 3 törölt (1-ért kitiltást kaptam :D)"
Kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!