Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok egy olyan lányról, akit sokan nem szívlelnek, sőt, elég sokat utálnak?
az osztályban sokan cseszegetnek, de még szerintem ők maguk se tudják, pontosan mi is a bajuk velem, csak kell valaki, akinek be lehet szólogatni...nem nagyképűségből, hanem tényleg ezt tapasztalom, múltkor egy gyerek kérdőre vont, hogy mi az, hogy én ilyen csendes vagyok és nem beszélek senkivel?? (egyébként vannak barátnőim az osztályban, velük szoktam lenni, de akik nem ekkora nagyképű s eggarcok, mint ők, már emberszámba se veszik)...de egyébként van, aki egyszerűen csak irigységből utál, mert én jó tanuló vagyok, ezért már egyből strébernek titulálnak, amíg ők ...inkább nem is mondok rájuk semmit.
csak azért aggaszt, hogy ha egy fiú megtudná, mennyien utálnak az osztályban, kiábrándulna belőlem, mert azt hinné, valami nyomós ok miatt utálnak ennyien...
mellesleg ez az "utáljuk a jó tanulót" eléggé ovis...
Azért ebből illik kinőni egy kor után, komoly szegénységi bizonyitvány
Figyi.
Ha megrázzák a szitát a pelyva kihullik.
Egy pontból indultok ó, van aki felfelé, és van aki lefelé.
Tanuld meg leirni, akikről látod, hogy az út szélén maradnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!