Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzik sokan fontosnak, hogy egyes, még jelentéktelennek mondható évfordulókat megünnepeljenek?
Pl.: első hét, első hónap (és a többi is), fél év.
Szerintem ezek elég erőltetettek, mert ennyi idő még jócskán nem nevezhető komoly kapcsolatnak?
Igen, rosszul fogalmaztam, elnézést.
Akkor így helyesebb: jubileumokat.
Mindenkinek magánügye, hogy mit ünnepel meg a párjával és mit nem. Rájuk tartozik, nem ránk.
De a személyes véleményem erről annyi, hogy manapság annyira ritkák már az igazán hosszú, tartós kapcsolatok ebben a felgyorsult és elk*rvult világban, hogy nekik igenis, az 1 hónap is már kifejezetten soknak és jelentősnek tűnik, mert sokan sajnos még ennyi ideig se bírnak megmaradni egy állandó partner mellett...
Nekem fura..
De nekik nem jelentéktelen..
Pl az anyősomék most ünnepelték a 78. Hónapjukat..
Mikor mondták és utatták a pezsgőzős képeket kicsit néztem furcsán(mint minden alkalommal, amikor mondvacsinált ünnepekkor ünneplőbe öltöznek és kapjuk a képeket.
Pedig ugye ez már neki a 7. Év...
Ők ettől érzik jól magukat...mi csak az évfordulókat ünnepeljük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!