Szóval ezért utálnak (itt) olyan sokan? :D
"Rögeszmés - INTJ
Utálnak az emberek. Paris Hilton utálja Nicole Richiet. Lex Luther Supermant. Garfield a hétfőket. De ezek közül egyik sem mérhető ahhoz a leküzdhetetlen utálathoz, ahogy téged utálnak az emberek."
vagy esetleg leírhatjátok kinek mi a problémája velem :) mit utáltok bennem :D
a másik oldal véleményét már ismerem...érdekel a negatív (sötét) oldal véleménye is :D
Kik utálnak? A csajok, akiknek odapörkölsz az orruk alá? Esetleg ha mégse történik hasonló, a csajoknak akkor is kell bűnbak, akit ok nélkül lehet ütni, vágni, rúgni, lásd #5-öskét: "de mivel neked kint van a neved, már kapásból nyomom a nemhasznos gombot, amikor meglátom".
:D
Kisfijú, vagy kislány ki vagy te, hogy eljuss arra a szintre, hogy utáljanak? Senki, mezei user vagy, mint mások, így a tömeg le sem szar.
De álomnak szép volt.
#10:
melyik számot növeljem? :P
#11:
én sem, ezért teszek saját magamért...nem várok a sült galambra...
#12:
mi a bajod a nickemmel? :D
#13:
persze, mert a pincében tartom láncon...
#14:
na téged ezért fognak :D
#15:
lehet akkor el kellene rejteni a nevem :D mondjuk név nélkül is megismertek sokan...új account új stílus? az meg nem én lennék...
#16:
úgy legyen!
#17:
bölcs guru? :D nem hiszem, hogy olyan lennék, de ez az én véleményem :) most néztem meg a pincében, ott van még!
#18:
nem osztom én itt az észt csak leírom a véleményem/tapasztalataim...mint mindenki...szóval akkor mindenki "osztja az észt" :)
nem mondtam, hogy több lennék bárkinél, és nagyon remélem nem vagyok celeb...nem gondolom annak magam...csak simán az érdekelne, hogy mi az oka a sok negatív visszajelzésnek...de látom már nagyjából kinek mi nem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!