Szóval ezért utálnak (itt) olyan sokan? :D
Figyelt kérdés
"Rögeszmés - INTJ
Utálnak az emberek. Paris Hilton utálja Nicole Richiet. Lex Luther Supermant. Garfield a hétfőket. De ezek közül egyik sem mérhető ahhoz a leküzdhetetlen utálathoz, ahogy téged utálnak az emberek."
vagy esetleg leírhatjátok kinek mi a problémája velem :) mit utáltok bennem :D
a másik oldal véleményét már ismerem...érdekel a negatív (sötét) oldal véleménye is :D
2014. nov. 21. 12:21
21/23 anonim válasza:
1-2 válaszodat olvastam. Nem hinném, hogy utálnak az emberek, csak nem vagy a szívük csücske! De szerintem azt a poszt foglalt is! Tehát ez nem téma. Ha korodra jól emlékszem 21, avagy nyert! Dowd kicsit más kategória már! Ha nem sértődik meg akkor meg, akkor ki is mondom mi szól mellette, a rutin és az évek! Hozzá képest te kiskamasz vagy! a válaszaid egy része értelmes és jó, de mikor a szürke köd leszáll akkor hatalmas hülyeségeket tudsz írni!
23/23 anonim válasza:
Dowd, sejtettem, hogy hasonló lesz a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!