Fiúk! Ezt miért csináljátok?
Figyelt kérdés
Egy csajjal beszélgettek, fűzöd őt egy darabig, cuki dolgokat irogatsz...és egyszer csak semmi. Nem köszönsz, nem beszélsz vele, mintha nem is létezne. Ilyenkor mi van? Egy másik csaj? Meguntad? Ha igen, azért jó lenne mondani, hogy mi a helyzett, mert törékeny egy lány!2014. dec. 2. 20:56
2/11 anonim válasza:
hát én fiú vagyok de mégse értem az ilyet :)
4/11 anonim válasza:
pedig egyszerű minden bók meg a cukiság,a puncidnak szól nem neked,energiát meg akkor fektet az ember ha jutalmat kap érte.
talált jobbat,beleunt,máshol lett sikere ilyenek.
5/11 anonim válasza:
Tegnap nagyon sok helyen volt áramszünet egyszer csak hipp hopp elment az áram, és ma is több helyen volt. Lehet, hogy ő is ezért nem ír :)
6/11 anonim válasza:
Hát ezt vagy azért csinálják mert kíváncsiak rá, hogy te is keresed-e őket vagy azért mert szimplán rád untak és annyi gerinc nincs bennük hogy a szemedbe mondják hogy bocs de már van más.
7/11 anonim válasza:
1 szoknyavadász
2 nem látta úgy hogy érdekel téged
3 megunt
4 közbejött valaki
bocsi nem látok a fejébe
17/F
8/11 Kisboltos válasza:
te szoktad őt keresni, te is szoktál kedveseket írni neki?
mert ha nem, és csak kéreteg magad, akkor lehet tényleg csak megunt, vagyis feladta.
de akkor meg nem gondolta elég komolyan. derítsd ki, ha tudni akarod
9/11 anonim válasza:
Megnézi, hogy mennyire fontos neked. Írjál rá te is, ne csak ő!
10/11 anonim válasza:
én akkor csinálok ilyet, ha már megunom a csajt, mert vagy nem hajlandó lépni, vagy nekem megy el tőle a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!