Miért ilyen szörnyű a felhozatal nők terén?
Figyelt kérdés
Lehet a férfiakén is, azt nem tudom. De nem igaz, mennyire esélytelennek tűnik találni egy kedves, aranyos nőt magam mellé, akit azért valamennyire vonzónak találok. (Nincsenek nagy igényeim, még mielőtt felmerülne, nem bukok a cicababákra, stb.) Iszonyú felszínesek az emberek, nem tudok senkivel olyan igazán jót beszélgetni a barátaimon kívül, nem fog meg a lányokban semmi. Csak azt látom, hogy mindenki teszi a fejét, játssza az agyát, és nincs mögötte semmi. Hol lehet normális nőkkel ismerkedni? ("A nem itt" válaszoktól kíméljetek.)2014. nov. 23. 15:39
1/10 anonim válasza:
Ugyanezt érzem, mint te... A korombeli lányok nem komplettek...
2/10 anonim válasza:
Es hany evesek a korotokbeli lanyok?
3/10 anonim válasza:
Ez így van, nekem sincs barátnőm még nem is volt22 éves létemre. De Így oldja meg a természet hogy ne legyen túlnépesedés. Már így is 7-8 milliárdan vagyunk, mi lenne ha már 10-15-20 milliárdan lennénk, tönkre menne a Föld is, mindenki elpusztulna és sohasem keletkezne utána a Földön élet.
4/10 anonim válasza:
Beszélgetni bármelyik értelmesebb emberrel tudsz, miért kell neked pont, hogy magad mellett legyen az adott személy?:D
6/10 anonim válasza:
és még az se mindegy, hogy melyik egyetem. Nekem nagy álmom egy SZIE-s építészmérnök megismerése. Corivinusossal már volt dolgom, beképzelt volt eléggé, tanárképzőssel nem volt túl sok témánk. Egyszer beszélgettem Ybl-ös lánnyal, na vele megvolt a közös hang, csak sajnos nem volt elég vonzó :(
7/10 anonim válasza:
"és sohasem keletkezne utána a Földön élet."
Azért ahhoz elég szépen szét kéne cseszni mindent, amire eddig több meteor sem volt képes.
8/10 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok. Többet is ismerek.
habár a vonzó relatív, de szerintem szépek. :)
9/10 anonim válasza:
Na én is ugyan ezt kérdezem. Csak az úgy hangzik , hogy miért ilyen szörnyű a felhozatal férfiak terén? :) Mindig is komoly kapcsolatot kerestem , de a mai fiúkkal nagyon nehéz. Pedig fiatal vagyok :D 18/L
10/10 anonim válasza:
elképesztő, de én találtam itt gyakorin egy olyan lányt aki eddig tökéletesnek tűnik (számomra). Alapból, hogy azt tanulja, mint én már önmagában is hihetetlen, ezen felül hogy aranyos, okos, nem beképzelt magamutogató... Áh hihetetlen!! :D :D
Élőben nem futottam volna össze vele, az sanszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!