Ennyire nagy baj van velem?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, eddig még nem volt semmilyen kapcsolatom fiúkkal. Kicsit zárkózott vagyok, a külsővel semmi baj, csak picit alacsonyabb vagyok az átlagnál. Szeretek rajzolni, zenélni, olvasni, sakkozni és gépen játszani. Mások kifejezetten okosnak tartanak, és nem vagyok tucat-lány. Ez tényleg ennyire taszító, hogy a közelemben se jönnek? Előre is köszönök szépen mindent, mindenkinek kellemes ünnepeket!2014. dec. 18. 15:50
11/15 anonim válasza:
Nincs veled az ég világon semmi baj. Ilyen vagy, ilyen a személyiséged. Majd lesz valaki, fiatal vagy még :)
12/15 Noren1989 válasza:
Nem hiszem, h gond lenne veled...nem szeretsz sorbaállni, ennyi az egész. Én sem, beszélgetünk ?
13/15 anonim válasza:
Tökéletes.
Semmi problémát nem látok.
Ha igazán okos vagy nem kell másoktól hallani.
Sakkozni nem tudok de a fizikáról beszélgethetnénk s elmélkedhetnénk. :D
Neked is kellemes ünnepeket.
Egy igazán okos 18F
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Sokmindennel játszom, a 2d platformertől a wow-ig szinte minden megfordul a kezem alatt. A kedvencem: Alice: madness returns.
Tényleg nem volt még kapcsolatom, semmilyen formában, nem magamat áhítom feleslegesen.
Békés boldog ünnepeket mindenkinek! :)
2014. dec. 18. 17:15
15/15 anonim válasza:
Ugyan ez csak magasabb vagyok az átlagnál :D 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!