Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ennyire nagy baj van velem?

Ennyire nagy baj van velem?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, eddig még nem volt semmilyen kapcsolatom fiúkkal. Kicsit zárkózott vagyok, a külsővel semmi baj, csak picit alacsonyabb vagyok az átlagnál. Szeretek rajzolni, zenélni, olvasni, sakkozni és gépen játszani. Mások kifejezetten okosnak tartanak, és nem vagyok tucat-lány. Ez tényleg ennyire taszító, hogy a közelemben se jönnek? Előre is köszönök szépen mindent, mindenkinek kellemes ünnepeket!

2014. dec. 18. 15:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Semmit nem mondtál, amivel baj lenne. Neked is kellemes ünnepeket!:)
2014. dec. 18. 15:51
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2014. dec. 18. 15:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Introvrtált, befelé forduló vagy. Én is ilyen voltam, még vagyok is kicsit. Mozdulj ki, sportolj, ne CSAK NÉGY FAL közt legyél. ;) Kellemes Ünnepeket, aranyos vagy!
2014. dec. 18. 15:53
 4/15 anonim ***** válasza:
túlságosan zárkózott lehetsz és nem tudnak a közeledbe férkőzni szerintem.Főleg hobbijaid alapján melyik fiú ne akarna ismerkedni veled ? xD küldj képet meg mondom az őszinte véleményt ha netalán azzal van baj 20 f
2014. dec. 18. 15:54
 5/15 anonim ***** válasza:

sokan kerülik az okos lányokat...gépen mit szoktál játszani?

célzások sem voltak és semmiféle közeledés?

2014. dec. 18. 15:54
 6/15 anonim ***** válasza:
18%

Úúúú, milyen egyedi vagy, de szuper lenne, ha még sok ilyen csaj lenne!

Komolyan, nem érzed szánalmasnak, hogy ennyire vágysz a pozitív megerősítésre és az elismerésre egy halom idegentől?

2014. dec. 18. 15:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj veled.
2014. dec. 18. 16:00
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
"eddig még nem volt semmilyen kapcsolatom fiúkkal." Azt hiszem ez max. kolostorban érhetö el. Fogalmazd meg pontosabban a mondanivalodat. (Ha nekünk nem is de magadnak mindenféleképpen, mert csak ugy találhatsz választ.)
2014. dec. 18. 16:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Ne aggódj emiatt, mindenkinél máshogy jönnek a dolgok, mivel minden ember más-más élethelyzetben van. Van aki előbb érik, van aki később.

Az alacsony testalkatod, hogy nem vagy tucatlány, és hogy értéket is előállítasz, nem csak fogyasztasz -miután rajzolgatsz és zenélsz-, kifejezetten vonzó számomra.

Szívesen megnézném a rajzaid, mivel magam is alkotgatok ezt-azt. Ha gondolod írj rám, beszélgethetnénk.

2014. dec. 18. 16:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Próbálkoznak nálad is, csak nem néznek ki elég jól számodra, ezért vagy észre sem veszed, vagy letagadod.
2014. dec. 18. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!