Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak még normális konzervatí...

Vannak még normális konzervatívabb lányok győrben vagy a környékén akik ismerkednének?

Figyelt kérdés

úgy érzem magam mintha egy kihalt fajt keresnék:)

szóval olyan aki nemcsak az egóját fényezi itt.komolyan gondolja.nem egész nap az okostelefonon lóg,hétvégén nem bulikba részegedik le.nem csak a külsőre és/vagy pénzre hajt.nem könnyű vérű,bunkó vagy nagyképű stb.viszont intelligens és kedves.korban én 21 vagyok de nem válogatok hogy x-től x évesig,ésszerű határokon belül.

2014. dec. 17. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan nem létezik, főleg itt Győrben... 22F
2014. dec. 17. 18:17
 2/4 anonim válasza:
Én elég konzervatív vagyok :) Bár nem rossz értelemben ,jobban szeretek sportolni mint okostelefonozni vagy gépen lógni .
2014. dec. 17. 20:38
 3/4 A kérdező kommentje:
írtam privátot
2014. dec. 17. 22:20
 4/4 anonim válasza:
Győrben szerintem reménytelen. Valamiért itt nagy arányban bunkók, beképzeltek és bambák a lányok, de ezt nem bántásból írom. Tucatnyi helyen laktam eddig, és 30 éves vagyok. Bárhol jobb volt ismerkednem, mint itt Győrben..
2016. júl. 16. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!