Ez normális? (többi lent)
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és van barátnőm, de nem szeretem. Egy másik lányba szerelmes vagyok viszont..
Minden lányt megfektetnék akit szépnek tartok, még barátnőmet is, akivel szakítok, mert mást szeretek. De akit szeretek. szóval azt is ágyba vinném, de őt nem úgy.. Őt kedvesen gyengéden és megértően használnám és járnék vele, büszke lennék rá.. A többi lányt csak vadul megcsinálnám.. Ez normális ilyen korban?
2014. dec. 14. 17:23
1/7 anonim válasza:
most a Gyonyoru Sorscsapas c. konyvbol masoltad ki a ferfi karakteret?
2/7 anonim válasza:
Milyen korban? Először is szakíts a barátnőddel, kérlek.
3/7 A kérdező kommentje:
nemtudom milyen könyvről beszélek, és szakítok vele, de nem köcsö@-en facebookon hanem négyszemközt és nem bántom meg, kedves leszek ahogy lehet
2014. dec. 14. 17:26
4/7 anonim válasza:
17 évesen azért érthető ha még élni akarsz,és mindent csajt csak kihasználni..Remélem azért csak olyan csajokkal keveredsz össze,akik szintén igy éreznek..s nem vágod át őket...
Szerintem a mostani csajoddal szakíts..
Akibe meg szerelmes vagy hm..Ha valaki szerelmes a másikba nem igy beszél róla..
5/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy soha nem fog szeretni, szóval megsértődtem.. DE amikor meglátom. szóval fura.. mély hangom van mégis gyengéden szólok hozzá.. Haverjaim azt mondják, úgy beszélek csak azzal az egy lánnyal mint valami bu@zival.. Tudom és ők is mondták hogy szeretem mert látszik rajtam
2014. dec. 14. 17:30
6/7 anonim válasza:
attól,hogy van nőd,még jó hogy megdugnál mást is... csak nem fogsz.. ennyi:D
7/7 A kérdező kommentje:
De, de fogok.. Mert szemét féreg vagyok
2014. dec. 14. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!