Nem beteges, amíg nem fekszel le minden jöttmenttel.
2014. dec. 11. 21:37
2/11 anonim válasza:
Nem, nem normális.
3/11 anonim válasza:
Miért? Átvertek? Ez a szex csak akkor "lfogadott" ha nem fűvel-fával. Egészséges meg minden, viszont ez így hülyeség.. korod?
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, de velem mit tudnál elképzelni?
2014. dec. 11. 21:39
5/11 A kérdező kommentje:
20
Nem fekszem le senkivel, természetesen. Csak így érzek
2014. dec. 11. 21:39
6/11 anonim válasza:
eltudlak képzelni én is így vagyok :/ de mondjuk nem beteges amíg nem fűvel fával csinálod de mondjuk ami jól esik az embernek az rossz nem lehet így ha kell neked nyugodtan csináld akivel akarod és az vesse rád az első követ aki sosem hibázott :D szerintem :D
2014. dec. 11. 21:40
7/11 anonim válasza:
Most pont így vagyok,de nem mindenkivel.Nekem az rá az okom,hogy egymás után túl sokat koppantam mostanában.Még össze sem szedtem magam,nemhogy érzelmeken gondolkodjak!Illetve van,akire érzelmekkel szoktam gondolni,de hát az egyelőre lefutott kör.
2014. dec. 11. 21:53
8/11 anonim válasza:
Jó de akkor megkérdezném a kérdezőt és pár válaszolót ,h hogy a francba tudjátok ezt a dolgot irányítani és korlátozni ugyan is nekem is itt van a láthatáron egy barátság extrákkal ,de már most nagyon félek mert nagyon az esetem az illető tetszik minden porcikája mintha nekem találták volna ki és ha mellé még párosul majd a személyisége is ami lemerem fogadni ,h totál bejövős akkor ,h a francba korlátozzam ,h ne kezdjem megszeretni?? Meddig működhet ez a dolog 3,4,5,6 találkozóig ?? Utánna belefogok zúgni érzem ő belem meg lehet ,h nem akkor megint csak sérülök ...
2014. dec. 11. 21:57
9/11 anonim válasza:
Én is így vagyok :)) L
2014. dec. 11. 22:08
10/11 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én dettó így érzek, csak én most egy szakítás, hatalmas csalódás utáni állapotban vagyok. Szerintem nemtől függetlenül ez nem teljesen jó dolog. DE idővel majd el fog múlni ez az érzés, ebben biztos vagyok! Régebben már átestem egy ilyen dolgon, azután jött egy hosszú kapcsolat, aztán most megint itt vagyok, pont ahogy te is. Bár mindenki máshogy viszonyul ehhez a kérdéshez, tehát van akinek ez a normális, ami persze nem jó. Nem tudom te milyen személyiségű lehetsz, nem ismerlek, így nehéz erre a kérdésre pontos választ adni. (nekem ez a véleményem)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!