Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez normális? (többi lent)

Ez normális? (többi lent)

Figyelt kérdés
ma megirtam a szerelmemnek hogy szeretem nem válaszolt semmit aztán irtam hogy milyen hülye vagyok és hogy bocs jhogy ezzel zaklatam és hogy ne mondja senkinek el meg egyeztünk hogy nem mondja elsenkinek és utána irtunk még néhány sort és elbucsuztunk szerintetek most hülyének néz és mit gondolhat ? és mit fog ezután csinálni? Olyan rosszul érzem most magam segitesetek hogy lehetne job és fenti kérdésekre is várok választ
2014. dec. 11. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, hogy kicsik vagytok még, azoktól pedig nem várok többet.
2014. dec. 11. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit.. Figyelj.. Ha eddig nem szeretett, akkor semmi nem fog változni.. Miért nézne hülyének O,o
2014. dec. 11. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:

mm, szerintem se kell túlreagálni. De egyébként az ilyeneket sose értettem. Legalább annyit mondhatna bikk-makk, vagy bármi reakció,, nem ez a néma csend.

Mert ilyenkor általában addig felesleges írni [ néhány esetet leszámítva pl ha elküldted a jó k**** anyjába vagy valami más dolog ], mert kicsit hülyén néz ki,,, te meg mondtad amit mondtál, ennyi. Aztán majd csak reagál rá. Ha nem úgyis mind1. Attól hogy te ezt leírtad nem tettél semmi rosszat.

De amúgy tényleg kicsik vagytok? Vagy ez már középiskola akar lenni?

Igazából ha az utóbbi akkor meg főleg felesleges hát kb. saját magadnak válaszolni.

2014. dec. 11. 19:08
 4/5 anonim válasza:

szerintem változhat---> tapasztalatbol tudom.

ugyanis én amikor elkezdtem járni a barátnőmmel, akkor nem az, hogy nem voltunk szerelmesek, hanem még nekem nem is igazán tetszett.

hétfőn volt 2 hónapja, hogy járunk, de már kb másfél hónapja írjuk egymásnak, hogy "szeretlek"

szoval szerintem ez simán változhat még. most is csak azért nem válaszolt, mert meglepődöt.

2014. dec. 11. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
az volt a baj hogy megírtad neki és nem személyesen mondtad meg neki.
2014. dec. 11. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!