Szerintetek mit tegyek? Mondjam el neki hogyan érzek?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok az osztálytársamba sajnos. Tudom jol kifogtam de nem tudok mit tenni. Nem tudom ő hogyan érez mert minden lánnyal nagyon közvetlen amíg néha más lányokat ölelget addig szünetekben mindig mellettem van néha szorosan mellém ül és gyakran megyünk együtt hazafele. De a lényeg az h az egyik felem szeretné ha tudná h hogyan érzek a másik meg azt h ne mert mivan ha elutasít engem. Én 19.-én kimegyek külföldre és aznap osztálykarácsony is van szall este indulok el. Szerintetek mondjam el neki? Ha igen hogyan (soha nem vallottam szerelmet senkinek) ha nem akkor miért nem. Előre is köszii a válaszokat! :) 17/L2014. dec. 17. 17:00
3/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló miért ne? 2. köszönöm:))
2014. dec. 17. 17:04
4/6 Adrenalin válasza:
Ha félsz elmondani, nem kötelező, máshogy is lehet jelezni, hogy tetszik neked. Ha veszi a lapot és ő is többet szeretne, kezdeményezni fog.
5/6 anonim válasza:
ne mond el, neked is jobban bejon az elerhetetlen es nem olyan kell aki hopp elmondja,hogy tetszel neki,szoval neki sem kell olyan akiert nem kell kuzdenie, meg lattal te mar olyan filmet ahol szimplan kozli a csaj a pasival hogy tetszik neki?:D inkabb legy vele sokat,beszelgess vele,meg tegyel megjegyzeseket azzal kapcsolatban hogy tetszik neked:) utalj ra,ne szimplan kolzold
6/6 A kérdező kommentje:
ezeket mind megtettem már.. és oktober ota emiatt konkrétan depizek a barátnőim szerint. ezzel igy nem haladok sehova ha csak várok mert lány vagyok és van szívem.. nagyon szeretem és ez ellen nem tudok tenni. ha csalodok csalodjak most
2014. dec. 17. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!