Mennyire zavarná a lányokat egy ilyen probléma?
Figyelt kérdés
Fäszos kép igen...
19 vagyok, sosem mertem még emiatt kezdeményezni senkinél, egész életemben megvoltak.
2014. dec. 16. 22:32
3/11 anonim válasza:
Nem merem megnézni, milyen farok van a képen?
4/11 anonim válasza:
Te jo eg... Irhattad volna elore hogy extrem gusztustalan, akkor tudnek aludni is ma
5/11 anonim válasza:
# 3 te az életben is ilyen gyáva ember vagy, vagy csak nekünk játszod a fürdőskur-vát?
6/11 anonim válasza:
5: Pasi vagyok, azért nem nézem meg. De attól még érdekel, hogy mit ábrázol.
7/11 manó1235 válasza:
sztem nem gusztustalan még mindig jobb mintha herpeszes lenne vagy ilyesmi ez nem betegség sem fertőzés jóindulatú elváltozás ennyi :)
8/11 anonim válasza:
Ha nem meglepetésként bukkan elő hanem tudom hogy erre számítsak akkor nem lenne probléma
9/11 anonim válasza:
Most hogy láttam hogy ilyen létezik,ha élőben látom,már nem fog meglepni,de eddig nem hallottam még ilyenről és tuti azt hinném valami fertőzés.de mivel nem az,így nem tudsz mit csinálni,a lány meg ha szeret,elfogad így is.
10/11 IQ Ninja válasza:
Nem kell aggódnod miatta, nekem is van ilyen. Amikor a barátnőm rákérdezett, hogy mi is ez, egyszerűen csak elmagyaráztam neki, és egyáltalán nem zavarta. Ahogy az írva van a cikkben, nincs semmire hatással, felesleges izgulnod miatta.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!