Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a korombeli fiúk csak az olyan lányokat veszik észre akik k*rvásak, ,5 tonna smink van rajtuk, hetente cserélik a pasijukat, cigiznek, piálnak, és probléma nekik ha már 1. randin nem smárolták végig az időt egy fiúval?
mert dugni akarnak
gondolom tizenéves vagy
Szia!
A válasz nagyon egyszerű...
1. lépés: Kapcsold be a TV-t nézz meg 3-4 reklámblokkot, figyeld meg mi a trendi a szépségápolásban. Milyen nőkkel reklámozzák őket... Ennyit az 5 tonna sminkről.
2. lépés: Vegyél egy férfi magazint. Nézd meg az írott média milyen nőket favorizál, és mutat be sexysnek. Ennyit a qrw@ságról.
3. lépés: Menj ki az utcára, vagy még jobb, látogass el egy plázába. Nézd meg mi a "trendi" 14-30 éves nők között.
És most vond le a tanulságot... Magyarán megmondva elqrvul a világ... De ez csak az én elméletem... :D
24/F
A te korosztályod még csak döntögeti a csajokat, és nyilván akikről lerí h kur.vák azoknál próbálkoznak be a srácok, ennyi az egész. Kicsit később mondjuk 18 év körül mondanám h a pasik elkezdenek komoly kapcsolat után nézni, de addig a kur.vásan kinéző lányok lesznek előnyben.
A másik: ennyi idősen velem sem foglalkozott úgy senki, mindenki a "vagányabb" csajok társaságát kereste, és lám, 20 évesen már nagyon sok volt osztálytárs akart velem járni, mondván h bejövök nekik, és ugyan miért? Mert én nem voltam "olyan". Szóval ne keseregj! Ne akarj 14 évesen már pasizni mert a vége az lesz, h amikor idősebb leszel már nem akar tőled senki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!