Lehet, hogy az Asperger-szindrómám miatt nem találok magamnak senkit?
#9 teljesen egyetértek veled :D szerintem is sok az álbeteg, meg aki magára mondja hogy én aztán aspergeres vagyok... na igen, ÉN aztán tényleg az vagyok :)
Köszi a tanácsot egyébként. Bár tényleg nem akarom így elkönyvelni magamat, csak valahogy ha statisztikázni akarok akkor elég rosszul jönnék ki. Sokakat kérdeztem, a negatív kisugárzásra tippeltek (és egyébként egy mosolygós, kedves lány vagyok) de nem tudtam honnan jöhet. És mivel sokszor idegesítenek az emberek, hogy néha autisztikus kitöréseim vannak, gondoltam... :)
Amúgy 18 vagyok.
Egy cipőben vagyunk akkor csak az én tüneteim jobbak én csak izzadok, a pulzusom nagyon magas, végig hülyén érzem magam és úgy érzem elájulok.
De én szerencsére csak szocfób-komplexusok sora kombóval rendelkezem ami nem sokkal sikeresebb dolog az ismerkedésél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!