Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem miert nem sikerul?...

Nekem miert nem sikerul? Mindenkit korul vesz valaki akit szeret, es olyan rossz egyedul lenni?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok es csak azt veszem eszre h korulottem minden de tenyleg minden baratom kapcsolatban van,foglalkoznak oersze velem is de az nem olyan.En is szeretnek kapcsolatot ,de nincs senki akivel perpillanat akivel lehetne valami ha meg volt akkor az nem jott ossze..Tenyleg ugy erzem h mindenkit megtalal a szerelem csak engem nem,es nagyon rossg erzes egyedul lenni
2014. dec. 14. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ismerem az erzest
2014. dec. 14. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább egyedül legyél boldog,mint boldogtalan valakivel. Ne keresd keservesen a szerelmet,és akkor fog Rád találni,hidd el.:) Fő az optimizmus. Sportolj,foglalkozz magaddal,a barátaiddal,bulizz,fejlesz magadat.
2014. dec. 14. 19:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Sportolok ,bulizok is , de azert megis ott van az az erzes :/
2014. dec. 14. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!