Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy lány visszautasitott...

Ha egy lány visszautasitott és szenvedek, akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nyár elején volt, egy hónapra rá megint megpróbáltam... nem lehetetlen kategória, csak egyedül akart maradni. De azóta is kedves, normális maradt velem, barátként csináljuk mintha mi sem történt volna. Azóta néha azt hittem, túlléptem rajta, néha rosszabb lett. És két hónapja már vanis (meg talán nincs is) pasija.

Néha összefutunk, mert közös az érdeklődési körünk. Néha érzi, hogy hanyagolom, pl. ma is megkérdezte, hogy "ez volt a múlt héten is, nem láttalak, fogsz erre jönni?" Igazából két út lenne, amihez kedvem lenne, amivel kiönteném magamat:

a: "nézd, tudom, hogy mivan, nem is azért mondom ezt, mert tudom, hogy nem tudom megváltoztatni a döntésedet. Én még mindig ugyanannak a lánynak tartalak, mint hónapokkal ezelőtt. Csak azért nem beszélünk mostanság annyit, mert nekem fáj, hogy úgysem foghatom meg a kezed"

b: "talán nemigy látszik, de ez nekem kinszenvedés úgy ahogy van. Tudom, hogy nem változnak meg a dolgok, de ezt igy akkor sem akarom csinálni. Lehet, hogy jobb lenne, ha nem inkább nem ismernénk egymást, tiltanánk egymást mindenhonnan, bocsi de nekem ez igy nem megy! Nem, nem haragszom rád, de ez igy egyszerűen fáj nekem"

mi legyen?

2014. dec. 14. 03:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Meg is tudom mutatni ezt a beszélgetést, facebookból kimásolva:

ÉN:

Helló!

Köszi az őszinteséget, ezt szeretem.

Bár értelmes csaj vagy, akivel sokmindenről lehet beszélgetni, a baráti viszony nekem nem hangzik túl izgalmasnak, és nem szerveznék találkákat ennek érdekében.

A CSAJ:

Szia!

Üdv. itt.

Ezen a közösségi oldalon ritkán írsz,írtál nekem.

Rendben, akkor nincs találka.

Van-e kedved néha levelezgetni velem?

ÉN:

Nem igazán van kedvem levelezni sem. Nem a személyeddel van bajom, inkább csak azért mert bőven vannak barátaim, akikkel beszélhetek, nem keresek már újabbakat. Minden jót, szia!

A CSAJ:

OK. (méghogy nem vagy sértődős típus...)

Na azért örültem.

Minden jót Neked is!

Szia.

Most szerintetek volt értelme finomkodni?

2014. dec. 15. 21:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem sértődtem volna meg. Lehet, én vagyok ufo, de a belinkelt hölgy reakcióját abszolút nem tudom megérteni.
2014. dec. 15. 23:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Másrészt meg én magam is rákérdeztem jó párszor, hogy biztos akarja-e erőltetni ezt a barátság dolgot. Volt, hogy konkrétan kijelentettem, hogy oké, akkor a részemről itt vége, te is szenvedsz, én is szenvedek, ez itt sehogy se jó. Mindig ugyan az volt a válasz, hogy ne hagyjam ott, kell a barátságom. Már konkrétan fellélegzés lett volna, egy "b" típusú válasz.

Nyilván ezt te nem tudhatod, mert nem ismersz, de ő ismert. Pontosan tudta, hogy milyen vagyok, hogy az egyenesség az egyik legfontosabb dolog a számomra és igen, inkább pofán kell verni az igazsággal, mintsem elsunnyogni. Mégis az utóbbit választotta.

2014. dec. 15. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!