Lányok! Értelmes, érett nőket/lányokat keresek ismerkedés céljából, viszont kérdés, itt találok-e olyat (bővebben lennt)?
Rólam. Tizennyolc éves vagyok és férfi (mint azt sejthettitek). Szeretek olvasni, föleg Darrens Shan-t és Stephen King-et. Zenét a magyar rappen kívül bármit meghallgatok (főleg a punkot és a rockot, dupstepet és dnb-t preferálom).
Belső(vagy hívd úgy, ahogy szeretnéd):
Nagypofájú, azaz kiállok magamért és a barátaimért, bárkit a földbe ugatok, ha olyat tett. Határozott (gerinces) embernek tartom magam, aki mindíg kimondja a véleményét (és emiatt van, aki haragszik is rám). Ha valakinek valami hibája van, megmondom neki és ha lehet, segítek neki. Komolynak tartanak, mert kinőttem már ezt a fajta (korombélieknél főleg) diszkriminációt, hogy egy valakit cseszegetünk valamiért dolgot, illetve komoly felelősség érzettel rendelkezem.
Külső:
Nagyjábol 175-180cm magas vagyok. Oldalt felnyírt, hátrafésült hajam nagyon sötét barna, szinte már-már fekete színt öltött a szememmel asszimilálódva. Eléggé megtermedt példány vagyok a konditerem miatt (78-80kg). Az arcom összességébe emlékeztet egy kisgyerekére, mint komoly felnőttére, és ez viszont kompenzáva van az alsóbb részeken(semmi perverzió). Elegánsan öltözködöm, többnyire egyszínű (fekete, sötétkék) ruhában. Szövetkabát, fekete farmer, fekete/kék pulcsi.
Sajnos messze vagy tőlem :(
(budapest)
Pedig szimpatikus vagy így elsőre
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!