Szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
Először is aki nem bírja a dedós dolgokat az ne olvassa végig.szoval van ez a srác , egy suliba járunk és bejelöltem meg ev elején de visszairt hogy honnan kéne ismernunk egymást. Akkor meg nem tetszett meg semmi ugyhogy irtam neki hogy bocs de gondoltam egy suliba járunk blablabla. Erre azt mondta oké. Másnap érdeklődött kicsit később ( gondolom miutan vegigcsekkolta a facebookot) érdeklődött egy kicsit, es utana beszélgettünk két napig. Eleg jófej a srác nagyon tehetséges (énekel és öt nyelven beszél) de nem ismer fel. Szerintem ez eleg gáz nekem de nem tudom rendesen megítélni. Attól tartok hogyha elkezdek beszlngetni velem akkor az lesz hogy milyen nyomulós vagyok. Es ezt senki nem szeretne.. Mit csináljak?2014. dec. 12. 15:00
2/3 A kérdező kommentje:
Ugye hogy durva.. 18
2014. dec. 12. 15:07
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg valamivel felhívni magadra a figyelmét vagy próbálj beszédbe elegyedni vele. Ha ezek után se lesz semmi, akkor hagyd és keress mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!