Mit gondoltok, mi lenne, ha ráírnék? Jó ötlet?
17/L vagyok
Van egy csoportos foglalkozás hetente. Olyan tanóra-szerű, nem tudom pontosan leírni. Ide jár egy fiú, aki nagyon megtetszett. Én járok ezen órákra rendszeresen, ha ő is ezt tenné, akkor kb. hetente találkoznánk, de így, hogy ő kihagy pár órát, kicsit ritkák a "találkozások". 10-en vagyunk, szóval elég nehéz vele beszélgetésre alkalmas időt találni, főleg, hogy ő elvan a haverjával. Legutóbb (egy hete) beszéltünk egy nagyon keveset (max. 1 perc lehetett) és arra gondoltam, hogy holnap ráírok ugyanezen témával kapcsolatban, hogy elfelejtettem legutóbb megemlíteni...
Ez így érthető? Nem akarok túl sok részletet elárulni, nehogy itt lebukjak :D
Aki kíváncsi erre részletesen, küldjön privit, válaszolok!
Az a lényeg, hogyha ráírok, úgy, hogy Szia! és utána írok egy mondatot a múltheti témával kapcsolatban, de nem kérdezek semmit, akkor az úgy hogy jöhetne ki? Ti nem furcsállnátok, hogy valaki "csak úgy" rátok ír?
Szerintem bajod nem lehet belőle :)
#2: Érdekes logika, ezek szerint akkor te hülye vagy és büszkén vállalod? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!