Hogyan találjak párt 25 éves nőként?
Nagyon sokszor próbáltam az internetes ismerkedést, de mindig csalódás lett a vége.
Van-e esetleg valakinek ötlete, hogyan ismerkedhetnék?
Ha nagyon tetszik valaki, akkor nem tudok megszólalni, de egy idő után feloldódom.
Igen, az a baj, hogy alapból nem vagyok egy bőbeszédű, inkább hallgatóság vagyok.
Én is visszahúzódó, és szótlan vagyok.
26F Pécs
Akkor mit csináljak? Menjek oda egy pasihoz mondjuk egy áruházban és szólítsam le? Akkor meg túl nyomulósnak fogok tűnni. Sosem kezdeményeztem én, mindig megvárom míg a pasi kezdeményez, mert félek az elutasítástól, meg attól, hogy utána mindig a pasi várja majd el tőlem, hogy kezdeményezzek.
Szóval már nem tudom mi lenne a helyes.
Ez a másik amit nagyon tudok utálni már amit a nők állandóan kitalálnak, hogy "az túl nyomulós" "meg akkor ribinek néznek" kifogás kifogás kifogás hátán :)
persze vannak ilyenek a férfiaknál is.
Menj oda ahhoz aki szimpatikus egy áruházban, mégsem az utcán és nem egy discoban ismerkedsz. Kérd meg h segítsen valamiben, hogy hogyan áll a ruha megköszönöd meghívod valamire ésatöbbi. ÉS ez csak 1 a sokból.
Senkit nem érdekel, ha visszahúzódó vagy!
Csak az ágyban légy elég perverz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!