Már fizikailag vagyok rosszul az önsajnáló, nőgyűlölő férfiaktól és egyre több van. Így hogy találjak párt?
Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 11:17
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, de férfi létemre én is rosszul vagyok tőlük :D
5/12 anonim válasza:
Normális férfiakat keress! Ne retardáltakat!
6/12 anonim válasza:
Általában nem a sikeres emberek között vannak az ilyenek, szóval nincs nagy gond.
7/12 anonim válasza:
Fizikailag hogy lehet ez miatt rosszúl lenni? Meg nem az internetröl kell pasizni mert itt sok ember csak hülyéskedik egyet.
Meg eléggé általánosságba beszéltél mindenkiröl. Ez se jó.
8/12 anonim válasza:
#7 Testi tünetek keletkeznek. Rosszullét, hányinger, szédülés. Én néhány zenei stílussal vagyok így.
10/12 anonim válasza:
Kit érdekel,hogy így hogyan találsz párt,ha nem tetszik,talán beszélni kellene a nőtársaiddal,hogy ne legyenek ennyire felszínesek.Akkor nem lenne ez,és akkor találnál magadnak is valakit...
Nem véletlenül van egyre több,és remélem is hogy még több lesz,mert akkor végre lehetne változás is.Nem csak a "leghelyesebbnek" születő férfiaknak lehetne párja...
Mert azt nem tudod megváltoztatni,milyennek születsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!