Szerintetek 170 cm,80 kg-osan van esélyem, hogy párt találjak? :- (
Figyelt kérdés
Idáig még egy fiú sem érdeklődött irántam, egyre nagyobb a gyanúm, hogy a súlyfeleslegem miatt. Nem kérek fogyókúrás és sportolási tanácsokat, csak a kérdésemmel kapcsolatban válaszoljatok!2014. jan. 25. 14:37
2/19 anonim válasza:
Fene tudja! Nem a számadatok, hanem az számít, hogy ténylegesen hogyan nézel ki.
4/19 anonim válasza:
Biztos, hogy nem a súlyfeleslegedben keresendő a probléma oka.
5/19 anonim válasza:
engem érdekelsz, ha gondolod irj
6/19 anonim válasza:
En 170cm 80kg voltam s tudtam h le kell fogynom h legyen esélyem....
most 70kg vagyok s van 2db udvarlom! :D
milyen érdekes ugye? :DD
9/19 anonim válasza:
hány éves vagy? hol érdeklődhetnének utána a pasik? 170/80-al nem sok esélyed van, hogy az utcán fognak egyesek üldözni a szerelmükkel de azért nem is olyan vészes a helyzet, sok pasinak bejön ha van mit fogni egy csajon.
10/19 anonim válasza:
6-os 2db udvarlo!Haaat b@sszus!Amugy nekem is ez a sulyom,de edzek ra es feszes hus lett a zsirbol,es jol erzem magam igy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!