Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek 170 cm,80 kg-osan...

Szerintetek 170 cm,80 kg-osan van esélyem, hogy párt találjak? :- (

Figyelt kérdés
Idáig még egy fiú sem érdeklődött irántam, egyre nagyobb a gyanúm, hogy a súlyfeleslegem miatt. Nem kérek fogyókúrás és sportolási tanácsokat, csak a kérdésemmel kapcsolatban válaszoljatok!
2014. jan. 25. 14:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

:)

Na, láttam én már az anyakönyvvezetőnél időpontra várni egy kis kerek duci csajszit, tényleg, szerintem 165 cm-hez tuti lehetett, ha úgy veszem 100, legalább, kis bálna. Még csak túl szép se volt.

Egy nagyon vékony pasival volt egyébként.

2014. jan. 25. 14:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Van hát :)
2014. jan. 25. 14:55
 13/19 anonim ***** válasza:

van

nem mindenki szereti a csontkollekciókat

25f

2014. jan. 25. 14:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Van olyan lány, aki tetszik, kb. hasonló paraméterekkel... szóval simán lehet.
2014. jan. 25. 15:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Én anno 177 centi voltam,78 kilóval. Senkinek sem kellettem. Most vagyok 178 centi,kemény 57 kilóval! :D Alig bírom lerázni a fiúkat meg a lányokat :DD ^^

De nem biztos,hogy a súlyod miatt nem tolonganak Érted...

lehet a stílusod,hajad(gondolok az undorító zselézett,agyon festett női hajakra),öltözködésed,viselkedésed,stb. miatt.

2014. jan. 25. 15:13
 16/19 anonim ***** válasza:
én buknék rád szeretem az ilyen termetű lányokat
2014. jan. 25. 15:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Nah 6-oska ez most nem jött be neked:DD mert van jelentkező:)
2014. jan. 25. 15:19
 18/19 anonim válasza:
Döbbenet! Adj le egy huszast és szevasz.
2014. jan. 25. 16:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Én magambol indulok ki! :)

Igen persze van esélyed , én olyan srác vagyok akinél számit a külsö is , de a belső rengeteget számit.

Szóval én állitólag jól nézzek ki, de ha te és én megtalálnánk a közös hangsúlyt. És jól érezném magam velled ! Nem érdekelne a külsö nyilván járnák veled! :)

Amugy nem minden arany ami fénylik, szóval egy vékonyabb csajra hiába érdeklődik anyi srác, attól lehet bunkó és egy 0! Szóval fel a fejjel! Biztos megtalálod.

Amugy a srácok nagy része a dögös facebook rixancokra bukik hogy faxra huzza őket!

Szóval nincs velled gond csak a világal! :)

21/srác!

Ha akkarsz írhatsz privátot is és tudok sok tippet ! :)

2014. febr. 3. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!