Szerintetek 170 cm,80 kg-osan van esélyem, hogy párt találjak? :- (
:)
Na, láttam én már az anyakönyvvezetőnél időpontra várni egy kis kerek duci csajszit, tényleg, szerintem 165 cm-hez tuti lehetett, ha úgy veszem 100, legalább, kis bálna. Még csak túl szép se volt.
Egy nagyon vékony pasival volt egyébként.
van
nem mindenki szereti a csontkollekciókat
25f
Én anno 177 centi voltam,78 kilóval. Senkinek sem kellettem. Most vagyok 178 centi,kemény 57 kilóval! :D Alig bírom lerázni a fiúkat meg a lányokat :DD ^^
De nem biztos,hogy a súlyod miatt nem tolonganak Érted...
lehet a stílusod,hajad(gondolok az undorító zselézett,agyon festett női hajakra),öltözködésed,viselkedésed,stb. miatt.
Én magambol indulok ki! :)
Igen persze van esélyed , én olyan srác vagyok akinél számit a külsö is , de a belső rengeteget számit.
Szóval én állitólag jól nézzek ki, de ha te és én megtalálnánk a közös hangsúlyt. És jól érezném magam velled ! Nem érdekelne a külsö nyilván járnák veled! :)
Amugy nem minden arany ami fénylik, szóval egy vékonyabb csajra hiába érdeklődik anyi srác, attól lehet bunkó és egy 0! Szóval fel a fejjel! Biztos megtalálod.
Amugy a srácok nagy része a dögös facebook rixancokra bukik hogy faxra huzza őket!
Szóval nincs velled gond csak a világal! :)
21/srác!
Ha akkarsz írhatsz privátot is és tudok sok tippet ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!