21 évesen hogy találjak párt?
Szeretnék egy magamhoz illő lányt találni! Az a gondom nehezen ismerkedem, és még van egy kis önbizalomhiányom is.
Kicsit válogatok, a külső is számit nálam de a belső többet.
3 lány volt eddig az életemben, a 3 kapcsolat ösz-visz nem tartót egy évig. És most nagyon el vagyok keseredve 21 éves vagyok , az összes velem egy idős csajnak már van barátja. Már elég régóta vagyok egyedülálló. Nincs túl nagy önbizalmam, és nem érzem mindenkivel jól magam. Amugy Lehetett volna több barátnőm is, a baj az volt hogy csak léc alatti csajok voltak a környezetben. Bunkó beképzeltek 0 nőieségel. Van esély arra hogy megtaláljam a párom?
Hol probáljak ismerkedni?
attól hogy valakinek nem nőtt nagy melle, ami szerinted léc, lehet h sokkal normálisabb, vagy legalább annyira nőies mint a nagymellűek. A Nőiesség nem csak a testi látványt jelenti, hanem a viselkedésben, megnyilvánulásban, mindenben ott van.
Ahogy írod, válogatós vagy. Nos, az élet azt adja vissza, amit te is csinálsz. Válogatnak a nők is. Aztán te pont nem vagy a jó oldalon, mint ahogy a te szemszögedből a léc csajok sem a jó oldalon vannak...
Az önbizalom. Járj le futni, tenisz, konditerem... mind1 mit, csak sportolj. Nem azért, mert a nem sportos pasikra nem buknak a csajok. Hanem azért, mert az ad egyfajta önbizalmat majd neked. És ha valakin látszik, hogy magabiztos, máris sokkal kapósabb les ;)
Ez így van, hidd el.
Azt írod, magadhoz illőt keresel. Te válogatós vagy. Akkor valószínűleg a lány is az. 4 eset lehet akkor:
- észreveszitek egymást, minden oké, jól alakul minden
- egyikőtöknek se jön a be a másik, ez felejtős történet
- tetszik neked, de a lány még nem vett észre téged: próbálkozz, akkor is ha nincs önbizalmad, végy erőt magadon, mert különben hogy lesz csajod valaha is?
- tetszel neki, de szerinted léc, vagy egyéb ok miatt felejtős a csaj. Akkor nézz magadba, senki sem tökéletes, te sem.
Aztán ezeknek megfelelően cselekedni is kell.
És csak bátran, minden jóra fordul majd. Csak azt tartsd szem előtt, ne ítélj a külseje alapján meg senkit.
Figyelmedbe ajánlom még: A vonzás törvénye könyvet
Üdv: 23 éves csajsziiii :)
Kösszi a válasz! Dehogyis én nekem nem számit mekkora a melle, sőt a külsö se számit sokkat csak ne legyen nagy darab. Csak legyen kedves enyi számit szine! :)
Én ugy értem a cigány lányok vettek körül és azokta értettem hogy nem üttik meg a lécet! :)
Nekem nem kell tökéletes lány ! Szóval engem nem érdekel mekkora a melle! :) Félreértetél valamit! :)
Söt még az osztálytársaim is mondták az első barátnőmre hogy találhatnák nála jobbat is. De én nekem nagyon tetszett az a lány! És nagyon jól éreztem magam vele! :)
Nekem nem számit más véleménye!
Jó nincs gond! :) Igazság szerint! Én egy olyan lányt akkarok akivel jól érzem magam! Átölelhetem! Meg hasonló!
Akkivel boldog vagyok és számithatunk egymásra! Mapanság az ilyen lányok eltüntek! :( Vagy mind foglaltak! :(
Okés Kösszi! :) Probálom! Hátha lesz valaki újra!
Sok csaj van még! :) Nem hagyom magam becsapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!