Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 21 évesen hogy találjak párt?

21 évesen hogy találjak párt?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy magamhoz illő lányt találni! Az a gondom nehezen ismerkedem, és még van egy kis önbizalomhiányom is.

Kicsit válogatok, a külső is számit nálam de a belső többet.

3 lány volt eddig az életemben, a 3 kapcsolat ösz-visz nem tartót egy évig. És most nagyon el vagyok keseredve 21 éves vagyok , az összes velem egy idős csajnak már van barátja. Már elég régóta vagyok egyedülálló. Nincs túl nagy önbizalmam, és nem érzem mindenkivel jól magam. Amugy Lehetett volna több barátnőm is, a baj az volt hogy csak léc alatti csajok voltak a környezetben. Bunkó beképzeltek 0 nőieségel. Van esély arra hogy megtaláljam a párom?

Hol probáljak ismerkedni?

2014. febr. 3. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:

attól hogy valakinek nem nőtt nagy melle, ami szerinted léc, lehet h sokkal normálisabb, vagy legalább annyira nőies mint a nagymellűek. A Nőiesség nem csak a testi látványt jelenti, hanem a viselkedésben, megnyilvánulásban, mindenben ott van.

Ahogy írod, válogatós vagy. Nos, az élet azt adja vissza, amit te is csinálsz. Válogatnak a nők is. Aztán te pont nem vagy a jó oldalon, mint ahogy a te szemszögedből a léc csajok sem a jó oldalon vannak...

Az önbizalom. Járj le futni, tenisz, konditerem... mind1 mit, csak sportolj. Nem azért, mert a nem sportos pasikra nem buknak a csajok. Hanem azért, mert az ad egyfajta önbizalmat majd neked. És ha valakin látszik, hogy magabiztos, máris sokkal kapósabb les ;)

Ez így van, hidd el.

Azt írod, magadhoz illőt keresel. Te válogatós vagy. Akkor valószínűleg a lány is az. 4 eset lehet akkor:

- észreveszitek egymást, minden oké, jól alakul minden

- egyikőtöknek se jön a be a másik, ez felejtős történet

- tetszik neked, de a lány még nem vett észre téged: próbálkozz, akkor is ha nincs önbizalmad, végy erőt magadon, mert különben hogy lesz csajod valaha is?

- tetszel neki, de szerinted léc, vagy egyéb ok miatt felejtős a csaj. Akkor nézz magadba, senki sem tökéletes, te sem.

Aztán ezeknek megfelelően cselekedni is kell.

És csak bátran, minden jóra fordul majd. Csak azt tartsd szem előtt, ne ítélj a külseje alapján meg senkit.

Figyelmedbe ajánlom még: A vonzás törvénye könyvet

Üdv: 23 éves csajsziiii :)

2014. febr. 3. 20:54
 2/10 A kérdező kommentje:

Kösszi a válasz! Dehogyis én nekem nem számit mekkora a melle, sőt a külsö se számit sokkat csak ne legyen nagy darab. Csak legyen kedves enyi számit szine! :)

Én ugy értem a cigány lányok vettek körül és azokta értettem hogy nem üttik meg a lécet! :)

Nekem nem kell tökéletes lány ! Szóval engem nem érdekel mekkora a melle! :) Félreértetél valamit! :)

2014. febr. 3. 21:00
 3/10 A kérdező kommentje:

Söt még az osztálytársaim is mondták az első barátnőmre hogy találhatnák nála jobbat is. De én nekem nagyon tetszett az a lány! És nagyon jól éreztem magam vele! :)

Nekem nem számit más véleménye!

2014. febr. 3. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, ahol én élek, ott a léc szót a se melle-se feneke típusú lányokra mondják, ezért írtam amit írtam. Nem tudtam, hogy másra érted.
2014. febr. 3. 21:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Jó nincs gond! :) Igazság szerint! Én egy olyan lányt akkarok akivel jól érzem magam! Átölelhetem! Meg hasonló!

Akkivel boldog vagyok és számithatunk egymásra! Mapanság az ilyen lányok eltüntek! :( Vagy mind foglaltak! :(

2014. febr. 3. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Vagy csak zárkózottak, és azért nem venni észre őket. De nem tűntek el :)
2014. febr. 3. 21:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor még van esély rá hogy találjak! :) Nekem nagyon bejönnek a zárkozott hangtalan lányoK! :)
2014. febr. 3. 21:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Van 2 lány aki tetszett de rám se hederitenek, hivtam sétálni meg hasonló de visszase írnak! Most elment egy kicsit az önbizalmam :(
2014. febr. 10. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezeken lépj túl, vannak ilyenek, én is tűrtem, meg bizakodtam hónapokig, mert mindig lemondta a talit. Keress tovább, biztos rátalálsz egy olyanra, akivel kölcsönösen szeretitek egymást
2014. febr. 10. 21:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Okés Kösszi! :) Probálom! Hátha lesz valaki újra!

Sok csaj van még! :) Nem hagyom magam becsapni!

2014. febr. 11. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!