Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lenne kedve valakinek ismerked...

Lenne kedve valakinek ismerkednie 17 éves meleg fiú vagyok szeretem a vicces kedves embereket és szeretem az olyan fiúkat akik barátságosak? :D

Figyelt kérdés

2014. dec. 11. 00:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem a legjobb módon közöltem de én szeretnék minél több embert leszoktatni erről mert nekem azt tanították hogy ez nem jó....
2014. dec. 12. 19:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Leszoktatni? Téged le lehetne szoktatni a nőkről? Na ugye hogy nem. Amúgy meg mi közöd hozzá, hogy más mit csinál? Aki ezt tanította, az nem tanított helyes dolgot, mert egyszerűen csak békén kell hagyni mindenkit, hogy azt szeressen, akit akar és kész. Nem olyan bonyolult ez.
2014. dec. 12. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:

És még valami: Én arról akarok leszoktatni minél több embert, hogy "nyugodt lelkiismerettel tegye tönkre ártatlan emberek életét". Fischer Eszter nyomán.

Ajánlom ezt a cikket, ebből van:

[link]

2014. dec. 12. 21:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Marha izgis de keress magadnak egy másik fiút és azt szekáld vagy azzal legyél békés de mint ahogy azt már privibe is kértem rólam szálj le jó? Nem érdekel a cikked el sem olvastam mert nem érdekel akár csak ez a kérdés. Egyedül addig és azért nézem hogy rólam vagy nekem írsz-e de azt se tudom hogy azt miért nézem.
2014. dec. 13. 14:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Nyugi van, nem veszekszünk, csak beszélgetünk a témáról. Én nem szekálni akarlak, hiszen lehet el se olvasod már ezt az üzenetet, csak annyit kérek, hogy ne ítélkezz úgy, hogy fogalmad sincs az adott témáról. És Fischer Eszter cikkét ezért ajánlottam, hogy némi fogalmad legyen.
2014. dec. 14. 12:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Írj, ha van kedved! :) 19/F
2014. dec. 14. 12:16
 17/18 anonim ***** válasza:

"mert nekem azt tanították hogy ez nem jó...."

AHAHA :D szóval te azért próbálsz meg heteroszexuális lenni, mert azt tanították, hogy az a jó? így már teljesen érthető a frusztrációd és zavarodottságod :D

2014. dec. 14. 13:16
 18/18 anonim válasza:
Írj
2014. dec. 15. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!