Hogyan mondjam el viccesen, hogy meleg vagyok?
Anyukámnak és apukámnak is elég jó humorérzékkel rendelkezik. Már vagy egy éve tudom, hogy meleg vagyok és az a jó ötletem van, hogy nem veszem sírósra meg drámázni se fogok. Viccesen akarom elmondani. Mondanátok ötleteket?
15/f
A nőkkel csak a baj van ezért én a férfiak mellett döntöttem... Nem tudok perpill jobbat. Sok szerencsét a szüleidhez
14/l
Bokorból hangok hallatszódnak ki
-szeretlek
-én is
- imádlak
-én is
-Józsi vagyok
- Én is
Ezt a saját neveddel elmondhatnád nekik ezt a viccet. De én olyan jót nevetem amúgy ezen ,hogy viccesen akarod közölni velük.Én mondjuk a húgomnak röhögve mondtam el ,hogy meleg vagyok azt hitte viccelek.Ez elég nehéz feladvány amúgy ,
hogyan lehet ezt viccesen közölni.
Ismerlek kérdező? :)
Őszintén szólva, nem lehet teljesen viccesen elmondani...
De van sok meleg vicc.
Pl. Szupermen és a Láthatatlan ember esete. :D
Nem nagyon tudom átérezni a helyzetedet. De számtalan lehetőség van:
"Nem vagyok sem hetéra, sem heteró!"
"Ezentúl rám bízhatjátok a fűtést!"
"Gyerekkoromban annyit játszottam a homokozóban, hogy még mindig homokos vagyok."
"A globális felmelegedésre én vagyok az élő bizonyíték!"
Stb.
Minden esetre ne Varnus Xaver módszerrel tedd.
- Anya, gyere ülj le, mondanom kell valamit.
- ?
- Itt egy kis konyak, igyál.
- ??
- Igyál még egyet!
- Kisfiam, mondd már mit akarsz mondani! Valami baj van?
- Anya... tudnod kell, hogy meleg vagyok és AIDS-es.
- Úristen, meg fogsz halni??? Jézusom segíts!
- Anya, nyugodj meg, csak vicceltem.
- ???
- AIDS-es nem vagyok.
Szerintem ez nem az a téma, amivel viccelned kellene. Legalábbis, az ő hozzáállásuk sokban meghatározza az életedet, és okosabb lenne, ha azért éreztetnéd velük, hogy neked ez egy fontos dolog. Utána már mehet a viccelődés. (Nálunk is ez van, a bátyámmal szoktunk ezen állandóan poénkodni, de amikor elmondtam neki, azért elővettem a "komolyabb" arcomat.)
Üdv,
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!