Melegek ti mennyire vagytok tanultak? Mit dolgoztok? Hol tanultatok?
Ennek valószínűleg az az oka, hogy a buli meg a szórakozóhely valami közös dolog a melegek számára, míg a munka és az iskola olyasmi, amiben ők is nagyon különböznek egymástól.
Rengeteg híres és szakmájában sikeres meleg van, még Magyarországon is. Ez tehát nem kizáró tényező. De valószínűleg hátráltat az előrejutásban.
20éves leszek nemsokára,
nem mentem egyetemre lehet jobban jártam volna de így döntöttem.. befolyásoló tényező az volt hogy nővérem hiába volt éltanuló gimnáziumba hiába vették fel a legjobb egyetemekre nem ment,
sajnos örököltem az öregem forrófejűségét.. :/
Attól persze még jól elvagyok. A Fő bajom hogy nagyon szeretem a szüleimet s a közelükben vagyok jól ha messze vagyok tőlük már nem érzem úgy magam stb.
Ja, én pl. bulikba se szoktam járni, habár vidéki vagyok, de ez a személyem miatt is van jobb szeretem a csendet s nyugalmat.
Tavasz óta az új kecsketanyát őriztem.
Ja, egy velem egyidős barátom se ment, őt a társkeresőn ismertem meg csak 5nappal fiatalabb nálam, ő tavaly a McDonald'sba dolgozott, augusztus vége óta meg Budapesten egy nyelviskolában titkárként dolgozik.
Úgyhogy ő is megvan.
19(év végén kereken 20)F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!