Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melegek ti mennyire vagytok...

Melegek ti mennyire vagytok tanultak? Mit dolgoztok? Hol tanultatok?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne, hogy a hozzám hasonlóan meleg emberek miket értek el az életben, mert arról mindenhol lehet olvasni, ki milyen buliba jár, de a másik oldalról sehol nem.

2013. okt. 15. 18:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 MrPifta ***** válasza:
92%
villamos mérnök vagyok
2013. okt. 26. 07:06
 12/101 anonim ***** válasza:
83%

Én biológus vagyok.

De ismerek gyógyszerészt,pénzügyi tanácsadót,közgazdászt,informatikust,grafikust,buszsofőrt,sőt rendőrt és katonát is:DD

2013. nov. 7. 18:07
 13/101 anonim válasza:
92%
Én közgazdász vagyok. Egyébként nem járok bulizni soha. :)
2013. nov. 12. 23:13
 14/101 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem a melegek átlagosan magasabb iskolai végzettségűek szerintem.

Ha figyelembe vesszük,hogy sokan tiniként még annyira nem ismerkedtek,féltek a dologtól,inkább a tanulásra koncentráltak.A heteró tinik többsége meg állandóan bulizik,mert nekik az életük átlagos volt.

Sőt ez még 20on éves korban is jellemző.

Meg szerintem melegeknél jobban elvárás önmaguktól a jó eredmény,mivel ezzel szeretnének jó példát mutatni,ha valaki rossz tanuló és meleg is,rosszabbul viszonyulnak hozzá szerintem.

Én meleg létemre,osztályelső voltam és sokan irigyeltek.

Az osztályunkban vagy 5-6 ilyen kitűnő tanuló volt,és egy másik fiú is rajtam kívül,később megtudtam ő is meleg.:D

2013. nov. 15. 04:40
 15/101 anonim ***** válasza:
74%

#19es:

Azt ki kell hogy hangsúlyozzam, hogy a melegek mind a két agyféltekéjüket használják stb. tehát alapból okosabbak.

Én is szabályos zseni voltam, de nekem meg pont nem volt ambícióm a tanuláshoz stb.

Azt tudom, amit elhatározok azt véghez viszem,meghatározó élmény számomra, hogy szavalóversenyen amikor még volt kedvem és indultam stb. elszavaltam a verset, csupán egy szerelmes vers volt, s mégis páran megkönnyeztek.

Amellett komoly vagyok, mert fejembe vettem hogy művész akarok lenni és mi volt!? az hogy rajzból 4-5ös lettem, általánosban meg csak 2es voltam belőle mert nem igazán érdekelt stb.

Vannak érdekes dolgok az életben.

Ám igazad van szinte mindenben, hiszen én még most se járok el bulizni stb.

De, ez egy IQ tesztnek köszönhetően tény, a meleg srácoknak átlagosan magasabb az IQ-ja, le is teszteltem tavasszal..

2013. nov. 15. 06:25
 16/101 anonim válasza:
96%
Én nem tanultam, de az eszem meglenne hozzá. Elég jól forgatom a szavakat és ennek köszönhetően senkitől nem függök. Saját vállalkozásom van, az apukámmal. Honlapokkal, reklámmal foglalkozunk, de ettől függetlenül rengeteg témával foglalkoztam és foglalkozok folyamatosan, mert mindig érdekelnek az új lehetőségek. Amúgy szerintem pont annyi tanult mint "tanulatlan" meleg van. Bár átgondolva a kapcsolataimból 1 "tanulatlan" és 3 tanult volt:)
2013. nov. 15. 11:35
 17/101 anonim ***** válasza:
1%
És boldogok is vagytok? Egyáltalán nem hinném :)
2013. nov. 15. 18:43
 18/101 anonim ***** válasza:
100%

"És boldogok is vagytok? Egyáltalán nem hinném :)"

Gondolom, az mindegy, hogy erre mit válaszolok, úgyhogy inkább visszakérdezek: miért nem hinnéd?

2013. nov. 15. 18:58
 19/101 anonim ***** válasza:
3%
Miért te boldog vagy?
2013. nov. 15. 19:07
 20/101 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondom, hogy igen, alapvetően eléggé, akkor elhiszed? :)
2013. nov. 15. 19:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!