Melegek ti mennyire vagytok tanultak? Mit dolgoztok? Hol tanultatok?
A 21%os egy provokátor?! :O
Hidd el, sokkal boldogabbak vagyunk mint az átlagos párok! :)
"sokkal boldogabbak vagyunk mint az átlagos párok"
Ez általánosságban nem igaz, meglepő módon a meleg párok sok esetben igen hasonló problémákkal küzdenek, mint a heterók. :)
A kérdésre válaszolva: orvos szeretnék lenni.
És én is úgy tudom, hogy a melegek agya sokkal összetettebb, mindkét nem sajátosságait hordozzák. Pl.: a heteró fiúk nem igazán műveltek, a művészetet nem értékelik. Inkább a technika, a logikus gondolkodás, a tudomány ami hozzájuk illik. Míg a nők pont fordítva. Egy meleg nő/férfi kicsit ilyen kicsit olyan. :) De nem szeretnék általánosítani!
kedves 21%-os, a többségünknek természetes, és sokan közülünk jól tudunk boldogulni az életben az ilyen értelmes vélemények ellenére is. ;-)
Nem értem, miért gondolod, hogy ne lehetnének a melegek boldogak. Bármilyen meglepő is, de sok meleg él elég jó párkapcsolatban (Sok meg nem, vagy semmilyenben, mint a heterók), sikeres a munkájában esetleg (pont, mint a heterók) stb. Nem igazán különbözik az életem egy átlagos heteró srácétól.
"Nem akarok provokátor lenni, nem utálom a melegeket, de szerintem ti is tudjátok, hogy ez nem természetes, mert, ha az lenne, akkor nem lenne szaporulat és akkor már az Ádám és Évánál kipusztult volna az emberiség nem?"
A homoszexualitás természetes. Az nem lenne természetes, hogyha mindenki homoszexuális lenne.
De ugyanúgykipusztulna az emberiség, ha mindenki apáca meg pápa lenne. Most akkor a pápaság nem természetes? Ne légy ostoba.
"De ugyanúgy kipusztulna az emberiség, ha mindenki apáca meg pápa lenne. Most akkor a pápaság nem természetes? Ne légy ostoba."
Pontosan emiatt volt a reformáció. Ezért alakultak ki a protestánsok. Ott nincs ilyen :) A pápaság nem is természetes. Engem totál nem érdekel a pápa, se a téves katolikus vallás. Tehát nem vagyok ostoba.
"Tehát nem vagyok ostoba"
Azért javaslom, hogy még folytasd a tanulmányokat formális logika terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!