Hideg, és meleg vízre milyen etető anyagot érdemes választani? Milyen ízű legyen péládul nyáron, és milyen hidegebb időben?
Figyelt kérdés
Illetve még,ha kukoricával horgászom,az is legyen az évszaknak megfelelő ízű esetleg? Légszíves ezeket valaki írja le.Köszi!#Horgászat/etetőanyag
2013. nov. 7. 20:14
1/1 anonim válasza:
A hideg időre gyártott etetőanyagok általában nagyon édesek, sötétebb színűek, és nincsenek benne "nagyobb" darabok, rendkívül apró szemcsések. Lehet kapni kifejezetten hideg vízhez szánt etetőanyagokat.
Én általában natúr, vagy pálinkás, saját magam készített kukoricával csalizok, de ha mindenképpen ízesített csalit akarsz, akkor igen, célszerű hasonló ízeket választani, mint az etetőanyag.
Nyáron, meleg vízben elviekben a "büdösebb, fűszeres" etetőanyagok a jobbak (fokhagyma, pörkölt, kagyló, hal), de ezek csak elvi szabályok, a nyári pontyaim nagy részét édessel fogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!