Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiú nem keres, akkor...

Ha egy fiú nem keres, akkor biztos nem hiányzom neki, nem gondol rám?

Figyelt kérdés
Amikor együtt vagyunk, mindig nagyon aranyos, úgy viselkedik, mintha szeretne valamit. Párszor már együtt aludtunk, akkor is olyan volt, mintha ő is érezne irántam valamit, de most meg nem keres. Akkor mégsem akar semmit?
2014. dec. 10. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem keres nem érdeklődik akkor valószínüleg semmi komoly szándéka nincs
2014. dec. 10. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet h arra var h te keresd :)
2014. dec. 10. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Párszor már aludtatok együtt?De nem vagytok együtt?Hááát...Kort is írhattál volna :D így csak annyit tudok mondani,hogy valószínűleg csak szexet akar.
2014. dec. 10. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy csak gyáva. Szerintem hanyagold. Ilyenkor mindíg az szokott lenni (bár is velem, mindíg ezt csinálták), egyszer csak kapom valakitől az infót, hogy az xy csajnak milyen udvarlója van és az milyen király fazon... Én meg mosolygok, mert tudom, ez nekem szól.
2014. dec. 10. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!