Nagyon tetszik, de nem biztos, hogy ez kölcsönös. Hogyan derítsem ki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, nagyon tetszik. Csakhogy: 1. a legjobb barátnőm bátyja, de szerencsére csak 2 év van köztük.
2. mindenki tök gázosnak tartja(mármint őt, és nem azt, hogy tetszik, mivelhogy senkinek nem mondtam el)
3. Foggalmam sincs, hogy hogy tetszett meg.
4. Lehet, hogy neki más tetszik, ami elég valószinű. :(
5. Hogyan derítsem ki, hogy tetszem-e neki, vagy, hogy egyáltalán tud-e a létezésemről.
2014. nov. 28. 17:04
1/7 anonim válasza:
Átmész pizyamapartyra a barátnődhöz, amikor a srác is otthon van. Isztok kicsit, hülyültök, filmeztek (úgy fészkelődsz h érinthessétek egymást, ha bejössz neki élni fog vele...), aztán éjjel lefekvés előtt felajánlod, h megmasszírozod a hátát....
3/7 anonim válasza:
esetleg kérdezd meg a barátnődet :DD
4/7 A kérdező kommentje:
a barátnőm tök hülyének nézne. :( Vele nem beszélhetem meg. És ez am. számít?: a barátnőmnek volt egy szülinapi ottalvós bulija, és a bátyjával strandlabdákkal hülyültünk nemtom meddig. érdekes, hogy VELEM volt, és nem a többiekkel. Ja, és egyszer véletlen a szemembe dobta a labdát, én meg előrehajoltam és odajott, ezt mondta,,bocsánat'' és úgy vette fel a labdát(mert ugye elejtettem), hogy közben átölelt. :) ez mit jelent??
2014. nov. 28. 21:15
5/7 anonim válasza:
Akkor nyilvan vonzodik hozzad. :)
6/7 A kérdező kommentje:
:)
2014. nov. 29. 10:50
7/7 A kérdező kommentje:
De sajnos a suliban még nem is beszéltünk szinte semennyit. Szerintem rám se néz. :(
2014. dec. 14. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!