Ha valaki nyomult rád, de te elhajtottad, és bizonyos idő után valahol összefutsz vele, azt gondolnád, hogy még mindig kellesz neki? Vagy azt hinnéd, hogy mivel visszautasitottad, ezért már biztos ő se akar?
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 18:55
1/6 A kérdező kommentje:
Ti ilyen helyzetben hogy viszonyultok az illetőhöz?
2014. nov. 29. 18:56
2/6 anonim válasza:
nem gondolnám,de eszembe jutna,hogy egykor kellettem neki
3/6 anonim válasza:
hat en pl. elutasitottam ennek ellenere megis nyomul es azota is mondogatja h tetszem neki... :-D:-D
4/6 A kérdező kommentje:
És ha nem nyomulna látványosan, akkor is azt gondolnád, h még kellesz neki? :)
2014. nov. 29. 19:06
6/6 anonim válasza:
Velem történt ilyen.
Nyomultam egy csajra, de visszautasított, amikor randizni hívtam, olyan kamu (?) szöveggel, hogy van barátja (több napon át beszélgettem vele, mielőtt elhívtam és soha egyetlen szóval nem említette, egy csomó másik csajjal ellentétben, akiknek kb az első 5-10 mondatában benne van hogy a "barátom így vagy úgy.)
Később összefutottam vele véletlenől, köszöntem neki, ő mosolyogva visszaköszönt, aztán másnap valami hülye ürűggyel találkozni akart. Én mondtam neki, hogy sajnos nem érek rá, mert a barátnőmmel randizom...ami iagz is volt...klassz volt látni az arcát akkor... :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!