Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az hogyan lehet, hogy pár éve...

Az hogyan lehet, hogy pár éve még szép csajoknak is bejöttem a suliban most meg mintha csak a kövér csajok noymjlnálak rám?

Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve még jól néztél ki.
2014. dec. 9. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azóta megromlott a heejjessírássoddddd
2014. dec. 9. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Lehet a szép csajok meghíztak és most egy egész bálna raj kerget.
2014. dec. 9. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

hogy elálmosodott a végére!kis aranyos! :D hosszú volt a mondat,mi? :D

ezt amúgy csak úgy érzed,talán másképp viselkedsz,mint régen,vagy arcilag változtál negatív irányba,esetleg most ilyen csajok vannak körülötted :)

2014. dec. 9. 22:26
 5/8 A kérdező kommentje:
már akkoriban is sok csaj suttogta, hogy de ronda meg de nagy orra van! de azért olyan is volt, hogy cukinak tartottak, most is hasonló mégis csak a kövér csajoknyomulnka rám élőben! régen meg tök jó csajok is adtak jeleket!
2014. dec. 9. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos te voltál a csók király a karvaly orroddal.
2014. dec. 9. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Az hogy cukinak tartottak még nem jelenti azt hogy bejöttél nekik, sőt ki kell ábrándítsalak de pont nem jelent jót. Rám is sokszor mondták hogy cuki vagyok de mindig csak egy bunkó rámenős csávóval jöttek össze a végén. :-/
2014. dec. 9. 22:49
 8/8 anonim válasza:
És én tudom is,hogy hívják az utolsó személyt :)
2014. dec. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!